Březen 29, 200916 r Už som si všimol obláčiky keď cúvam hore kopcom a aj keď mu dám na dvojku pri predbiehaní tak myslím, že to nieje len prach z cesty... Teraz rozmýšlam čo skôr, či fólie alebo ten ecobox od URtuning...
Březen 29, 200916 r ...Lubo pri troche šťastia ten ecobox budem mať o týždeň alebo 2 a ak nie, tak v lete
Březen 29, 200916 r Nejako je tu mŕtvo... idem už spať, mám toho po víkende tak akurát a ráno skoro vstávam, dobrou klluci.... ok Maroši
Březen 29, 200916 r to je masny typek kluci To znám. Zo jsou dobrý típci, pořád něco takovýho natáčej .. :smich: :palec2:
Březen 29, 200916 r To je brutus vídeos, masakr...to bych měl taky zkusit...kdo mi bude dělat kameramana??
Březen 29, 200916 r Dovolím si přihodit ještě jedno video, u které jsem se celkem dobře posmál http://www.youtube.com/watch?v=Vl9TjbjO-rw aneb utíkáme zdi, v prostěradle Upraveno Březen 29, 200916 r od Lancelot
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.