Rocky Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Zdravím, nevím čím to je, ale stává se mi když jedu v děšti, mlze nebo mrazu asi 50km po dálnici a pak musím třeba přibrzdit před překážkou brzdy vůbec nebrzdí. Až po několikátém prošlápnutí pedálu začnou opět brzdit. Jako by kotouče chytli nějaký povlak nebo něco z té vlhkosti z počasí. Při jasném počasí to nedělá. Nevíte čím to může být nebo nestalo se to už někomu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 (editace) Mne se to stavalo minulou zimu, treba i kdyz auto stalo a pak jsem se rozjel, tak prvni seslapnuti vubec nereagovalo. Prisuzoval jsem to pocasi a nejakymu bordelu na kotoucich. Ale letos se mi to nestalo ani jednou a rekl bych, ze v zime byly podminky stejny, stejnej sajrajt a teploty. No, ale za to se to zacalo stavat otci na passatu r.v. 99, do ted se mu to taky nestavalo... je to divny Zapomnel jsem dopsat, ze ja jezdim na hlinikach i v zime, takze se tam muze dostat snadneji bordel... Editováno: 30. Březen 2009, autor: houmik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo78 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Ja som to spozoroval až keď som aj v zime jazdil na elektrónoch za mokra ako keby sa voda s kotúčov neskoro odparila. Za sucha o.k. Určite zohráva úlohu opotrebený kotúč príp. obloženie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Toto mi dělalo,když už mi hlásil senzor -opotřebení destiček.Taky v zimě,ale na plecháčích.Po výměně destiček,už to nedělá.(alespon´ jsem si nevšimnul) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Me to dela taky v zime, prisuzuju jinemu materialu desek a kotoucu, zimmermann sport + dspf2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Možná něco podobného - http://auto.idnes.cz/polokombi-fabie-na-sv...44_automoto_fdv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 30. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Možná něco podobného - http://auto.idnes.cz/polokombi-fabie-na-sv...44_automoto_fdv přesně řečeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Mě se stalo něco podobného. Při teplotách lehce pod bodem mrazu se Mi po ránu párkrát stalo, že brzdy vůbec nereagovaly, až na 4 šlápnutí. Pedál měl takový gumový krok. V zimě jezdím na AL diskách a proto to přisuzuji právě jim. Taky Mi na to pár mechaniků koukalo a vše je v pořádku. Občas to chce holt v zimě přibrzdit a stáhnout ten povlak z kotoučů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.