Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, nevím čím to je, ale stává se mi když jedu v děšti, mlze nebo mrazu asi 50km po dálnici a pak musím třeba přibrzdit před překážkou brzdy vůbec nebrzdí. Až po několikátém prošlápnutí pedálu začnou opět brzdit. Jako by kotouče chytli nějaký povlak nebo něco z té vlhkosti z počasí. Při jasném počasí to nedělá. Nevíte čím to může být nebo nestalo se to už někomu?

Mne se to stavalo minulou zimu, treba i kdyz auto stalo a pak jsem se rozjel, tak prvni seslapnuti vubec nereagovalo. Prisuzoval jsem to pocasi a nejakymu bordelu na kotoucich. Ale letos se mi to nestalo ani jednou a rekl bych, ze v zime byly podminky stejny, stejnej sajrajt a teploty. No, ale za to se to zacalo stavat otci na passatu r.v. 99, do ted se mu to taky nestavalo... je to divny

Zapomnel jsem dopsat, ze ja jezdim na hlinikach i v zime, takze se tam muze dostat snadneji bordel...

Upraveno od houmik

Ja som to spozoroval až keď som aj v zime jazdil na elektrónoch za mokra ako keby sa voda s kotúčov neskoro odparila. Za sucha o.k. Určite zohráva úlohu opotrebený kotúč príp. obloženie.

Toto mi dělalo,když už mi hlásil senzor -opotřebení destiček.Taky v zimě,ale na plecháčích.Po výměně destiček,už to nedělá.(alespon´ jsem si nevšimnul)

Me to dela taky v zime, prisuzuju jinemu materialu desek a kotoucu, zimmermann sport + dspf2000

Mě se stalo něco podobného. Při teplotách lehce pod bodem mrazu se Mi po ránu párkrát stalo, že brzdy vůbec nereagovaly, až na 4 šlápnutí.

Pedál měl takový gumový krok.

V zimě jezdím na AL diskách a proto to přisuzuji právě jim. Taky Mi na to pár mechaniků koukalo a vše je v pořádku. Občas to chce holt v zimě přibrzdit a stáhnout ten povlak z kotoučů.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.