Publikováno Březen 30, 200916 r Zdravím, nevím čím to je, ale stává se mi když jedu v děšti, mlze nebo mrazu asi 50km po dálnici a pak musím třeba přibrzdit před překážkou brzdy vůbec nebrzdí. Až po několikátém prošlápnutí pedálu začnou opět brzdit. Jako by kotouče chytli nějaký povlak nebo něco z té vlhkosti z počasí. Při jasném počasí to nedělá. Nevíte čím to může být nebo nestalo se to už někomu?
Březen 30, 200916 r Mne se to stavalo minulou zimu, treba i kdyz auto stalo a pak jsem se rozjel, tak prvni seslapnuti vubec nereagovalo. Prisuzoval jsem to pocasi a nejakymu bordelu na kotoucich. Ale letos se mi to nestalo ani jednou a rekl bych, ze v zime byly podminky stejny, stejnej sajrajt a teploty. No, ale za to se to zacalo stavat otci na passatu r.v. 99, do ted se mu to taky nestavalo... je to divny Zapomnel jsem dopsat, ze ja jezdim na hlinikach i v zime, takze se tam muze dostat snadneji bordel... Upraveno Březen 30, 200916 r od houmik
Březen 30, 200916 r Ja som to spozoroval až keď som aj v zime jazdil na elektrónoch za mokra ako keby sa voda s kotúčov neskoro odparila. Za sucha o.k. Určite zohráva úlohu opotrebený kotúč príp. obloženie.
Březen 30, 200916 r Toto mi dělalo,když už mi hlásil senzor -opotřebení destiček.Taky v zimě,ale na plecháčích.Po výměně destiček,už to nedělá.(alespon´ jsem si nevšimnul)
Březen 30, 200916 r Me to dela taky v zime, prisuzuju jinemu materialu desek a kotoucu, zimmermann sport + dspf2000
Březen 30, 200916 r Možná něco podobného - http://auto.idnes.cz/polokombi-fabie-na-sv...44_automoto_fdv
Březen 30, 200916 r Autor Možná něco podobného - http://auto.idnes.cz/polokombi-fabie-na-sv...44_automoto_fdv přesně řečeno
Březen 31, 200916 r Mě se stalo něco podobného. Při teplotách lehce pod bodem mrazu se Mi po ránu párkrát stalo, že brzdy vůbec nereagovaly, až na 4 šlápnutí. Pedál měl takový gumový krok. V zimě jezdím na AL diskách a proto to přisuzuji právě jim. Taky Mi na to pár mechaniků koukalo a vše je v pořádku. Občas to chce holt v zimě přibrzdit a stáhnout ten povlak z kotoučů.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.