Houdis Vloženo 31. Březen 2009 Vloženo 31. Březen 2009 Zdravím, koupil jsem jeté alu disky škoda a všiml jsem si, že v otvorech pro šrouby se ztrácí lakování a je tam jakoby drsnější bělavý povrch. U každého kola je to troško jiné. Může to být způsobeno provozem nebo jsou přelakovaná ? Houdis Citovat
Woody Vloženo 31. Březen 2009 Vloženo 31. Březen 2009 Je to odprsklá barva a korodující hliník Citovat
Houdis Vloženo 31. Březen 2009 Autor Vloženo 31. Březen 2009 Ještě mě napadlo, že by to mohlo být čištěním. Přeci jenom v otvoru pro šroub se usadí poměrně dost špíny a to chce přeci jenom přitlačit. Citovat
KaJe Vloženo 31. Březen 2009 Vloženo 31. Březen 2009 Spíš to bude odřené od klíčů při povolování a utahování šroubů. Některé pistole - šroubováky jsou tam dost těsné. Citovat
Houdis Vloženo 1. Duben 2009 Autor Vloženo 1. Duben 2009 To mě vůbec nenapadlo. Asi to bude tím, že si kola přehazuji sám a dávám si bacha. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.