krozo Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 ...tak na tu už nevlezu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 edit lol úprava odkazu No myslím, že kolem toho poledne by to bylo reálný...na kvalifikaci nasrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dasbag Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Je možné se zúčastnit akce bez večerní části zábavy? Zatím mám něco domluvené na večer, takže ten bude pro mne asi passé. Rád bych ale přijel na alespoň na odpolední program na letišti (případně už od rána, když budu ok). Tak jestli můžu požádat o přidání do seznamu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 myslím že v tom není vůbec problém, jirko dopiš ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Je tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 ...a za co nás vyměnil ten lukáš??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 beztak za nejakou <-> vinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 já ho nechápu, dyť von jako jedinej se nejvíc těšil na ty sprinty, tssss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Kuci jedu do mesta na revizi nejakejch zarizeni nechcete mi nekdo delat taxika, potrebuju neco zaridit na Lidicke a MHD Brrrrr to nedam. A pak valim pro kejtu na Sobotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Já bych rád, ale sem doma...takže to asi neklapne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Nevím jestli budu moc do noci kalit ... mám nějaký slabý játra Neboj Mari, vemu si Tě na starost BTW...co se tady dočítám...luke nepojede na letiště???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 BTW...co se tady dočítám...luke nepojede na letiště???? No právě, že on chce dojet až na letiště a na ten hlavní dopolední program se vysrat...ale u něj bych to pochopil, ale co ty?? ...ty prej taky dopolko nedojedeš sem slyšel?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 No sobotu dopolko asi nedávám no jsem se lekl, že nechce jet ani na to letiště...právě jsem se dneska bavil s Kubíkem a říkál,že pojede taky,že by to pro něj bylo naročný být na zámečku třeba už v devět..tak to tak vypadá, že Já, Luke a Kubík dovalíme na 11 na zámek.. BTW včera u mě byl Technikus a ptal se jeslti jedu v patek? Tak mě to docela překvapilo To už budete kalit od patku jo ? Předpokládám,že hlavní kalba je ale v sobotu ne ? Jinak to spaní...stačí si teda vzít jen spacák? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Tak jak se to vezme...skalní ultras to rozbalí dycky už v pátek...sobota dopolko bude nějaký papání a promítání videí a fotek a potom to letisko a večír něco na způsob disky. Ale neboj, zrušit se můžeš i v sobotu, o nic nepříjdeš Jako jestli dovalíš v 11:00 na zámek, tak to je ještě relativně v poho...lukyn dělal tlaky, že pojede až na letiště, tak sem se právě lekl, že na to serete oba dva A spaní přesně nevím, to ať upřesní Snížek, co všechno je potřeba s sebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 taaaaak mlada pani a ketja je v lednici muzeme si tykat, a pak ze se to tam nevejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 taaaaak mlada pani a ketja je v lednici muzeme si tykat, a pak ze se to tam nevejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Mlask mlask Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Mlask mlask snad zbylo něco i pro nás ostatní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Jestli nééé tak nejedem... :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 No to mě poser záda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 luidži, nedělejte šaškárny z toho, v sobotu dopoledne ať ste tam ...ta kejta vypadá luxusně kuwa pěkná práce ondro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 No to mě poser záda.... V kolik zhruba dojedes abych si to nacasoval, aby toho bylo dost ale ne zase moc, na druhou stranu jak pravi stara ceska rikanka, ne kazdej kdo te posere to s tebou mysli spatne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 11:30 nejdřive Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Tome neboj...to tady vošéfuju a v 11 jsme na zámku snížku!! Kura má cenu tam jet když jsi všechno sežral ? BTW berete si jen spacák ? thx počasí potěší co asi nahodím styl SKAJA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 počasí potěší co asi nahodím styl SKAJA Náhodou, já sem teď čistej...jak bylo auto v bolce, tak když nic, tak mi ho aspoň krásně umyli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.