SnizekZABIJAK Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 To se směje ten pravej kterej prožral dálniční známku na letošek u McDonaldu a teď s nama jezdí bez ní no jasne a navic jeste po vedlejskach a i tam ma problem... hi hi hi jeste z mu to lezi tak uzeme protoze jinak by jezdil po polnackach a chtel spatkypenize po pojistovne ze ji vlastne nepotrebuje protoze jezdi po polich a tam se mu nic nestane .... hi hi hi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnizekZABIJAK Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Lubo: jelikož se s klukama cejtim dobře tak do těch Pozořic v každém připadě aspon otočím moje slova velbnosti moje slova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnizekZABIJAK Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Až tak !!! no jasne .. ma zelenej.. a rucnik ma taky ale ten si bere dom . aby delal doma machra ze ma ricnik kamikaze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Snižku: na tom sraze v Pozořicich by jsme mohli někoho oženit...co mysliš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnizekZABIJAK Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Snižku: na tom sraze v Pozořicich by jsme mohli někoho oženit...co mysliš? to neni spatnej napad.. zauvazujeme a nekoho ozenime.. dobrej napad dam do programu na 12 hodinu svatbu... kdo je pro??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnizekZABIJAK Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Já Tak jsme dva... a jeste koho ozenime ... navrhoval bych BURKA a LUCINKU protoze potom co jsem zazil jsem si jist ze burek potrebuje aby se o nej nekdo staral a pokud to bude papirove .. LUCINKA nema sanci ... a dopsla bych tam DOHODOU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Když já bych chtěl vidět jak vypadá v obleku Skája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnizekZABIJAK Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Když já bych chtěl vidět jak vypadá v obleku Skája SKAJA v obleku .. jiste uchvatne ale to se da resit .... pujde za svedka a splachneme dva cleny jednim vrzem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Souhlasím...půjdu Lukáškovi za svědka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnizekZABIJAK Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Souhlasím...půjdu Lukáškovi za svědka no a je to jasny SKAJA to potvrdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Tak sem teď koukal, že snad budeme mít toho 20. června co slavit :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 ...řeklo se bez bab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 ...řeklo se bez bab ani lucka nemuze?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Když já bych chtěl vidět jak vypadá v obleku Skája ...a co takhle kdyby sme šli v obleku všichni? nějaký starý sáčko snad najdete ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 ...a co takhle kdyby sme šli v obleku všichni? nějaký starý sáčko snad najdete ne? To už radši nahatej než totok ...nebo alespoň v nějakým stylovým přestrojení, my s Raketkou se dobrovolně hlásíme jako odborný dohled nad bezpečností a plynulostí provozu aneb Kobra 11 volá centrálu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 jj tyhle obrazky uz jsem dneska jednou videl, masakr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 To už radši nahatej než totok ...nebo alespoň v nějakým stylovým přestrojení, my s Raketkou se dobrovolně hlásíme jako odborný dohled nad bezpečností a plynulostí provozu aneb Kobra 11 volá centrálu Pane Bože...kdo to je??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 nahodou mu to slusi, ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Jestli nebude oblečený stejně tak budu smutnej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Jestli nebude oblečený stejně tak budu smutnej! Neboj, pro tebe udělám třeba striptýz v uniformě námořníka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Neboj, pro tebe udělám třeba striptýz v uniformě námořníka Tak ted jsem z toho málem střiknul do textilu!!! Přijedu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Panáčci, v kolik h. asi budete na tom letišti ve Vyškově?? V pátek to nezvládnu, ale v sobotu bych za pěkného počasí dojel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Dnes jsme se o tom bavili a prej předběžně dopoledne jestli mě pamět neklame. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.