SKAJA Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Hele, prioritní je IRC přenos z Belgie, to je zamluvený už dopředu, tak si nenárokuj žádný hovadiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Skájo: už máš žlutáska? Co ubytování pro mě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 v kolik jsou ty prenosy koliduje to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 v kolik jsou ty prenosy koliduje to ? Viz zde - asi to moc kolidovat nebude, zdá se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Skájo: už máš žlutáska?Co ubytování pro mě? No jasný - žluťák je už doma a trampolínu máš nachystanou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Mluvil jsem dnes po telefonu s Lukynem a pořád se rozhoduju...ale asi zvítězí rozum.P.S trampolinu nechcu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Jakej rozum, zase nějaký tlaky?? ...tak fajn, jestli chceš vyjednávat, tak ti můžu nabídnout na spaní něco normálního, že seš to ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Nevím jestli budu moc do noci kalit ... mám nějaký slabý játra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Skájo: to už je lepší...hozená rukavice...a já ji beru! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Skoda, ze to neni pozdeji...nekdy v cervenci...prijel bych. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 ...nekdy v cervenci...prijel bych. To je škoda Doli, ale na Roooomčovi narozky dojedeš nee? Ty jsou v červenci a je to blíííž (možná) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 To je škoda Doli, ale na Roooomčovi narozky dojedeš nee?Ty jsou v červenci a je to blíííž (možná) Doli neboli Zdeněk mi to slíbil takže s ním počitaji všichni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Skájo: to už je lepší...hozená rukavice...a já ji beru! Tak to jsem rád, už sem se bál, že nás chceš ošidit o svojí účast :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Skájo: když o mě stojite tak rád přijedu však víš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Skoda, ze to neni pozdeji...nekdy v cervenci...prijel bych. To je škoda, že ti to neklapne...mohli sme konečně dát to Malibu, když to nakonec neklaplo v zimě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Skájo: když o mě stojite tak rád přijedu však víš... Jasný, na tebe je spolehnutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Když mě neskolí rozdíl teplot 25 stupnu tak budu nastoupený v sobotu do řady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 hele a co ty WTCC na okruhu v Brně v neděli? šlo by se? ...ikdyž nám bude všem asi blbě, takže nic co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 krozo: A kdy to je, v kolik?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 čekej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 (editace) tady startovni listina a casovy harmonogram Editováno: 17. Červen 2009, autor: krozo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 ...čekám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 tady wtcc-kalendar A co s tím, tam není čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 edit lol úprava odkazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Co ubytování pro mě? Nevymejšlet si trampolína = luxus, už jsem ji ozkoušel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.