headerTDI Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 (editace) Nemůžu se rozhodnout co na stříbrnou octu v kombajnu k černejm matnejm kolum poraďte Editováno: 20. Červenec 2009, autor: headerTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Červeně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Vloženo 10. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2009 (editace) Prosim poradte kdo mate jiz za sebou co zvolit na nabarveni ci nastrikani brzdovych bubnu? Slysel jsem neco o Hameritte ci jak seč tomu rika a nevim, nevim o barvach nic. Diky za kazdy prispevek Ahoj , já jsem si kdysi koupil barvu přímo na brzdové třmeny myslím FOLIA TEC , natřel jsem jí 4třmeny (opískované) a auto jem měl ještě 3roky a po celou dobu vypadaly jako nové.Barva stála něco kolem 800,- Editováno: 10. Říjen 2009, autor: Davee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Vloženo 10. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2009 Nemůžu se rozhodnout co na stříbrnou octu v kombajnu k černejm matnejm kolum poraďte Kontrast.Žluté by sekly a le barva škody je zelená ale světlou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 Jsem si prohledl toto tema, a nekteri tu maji opravdu precizne nalakovane brzdice. Taky jsem to nedavno delal, prikladam foto. Bylo to prohnane tryskacem a pak komaxit. Zatim vypadaji pekne, doufam ze to nejaky cas vydrzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubSkopal Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 já jsem to stříkl červeným Hammeritem proti korozi mám je tam asi už 5 let nastříkany velkou plochu zadních bubnů a ještě je neprojevila ani jedna koroze 100% doporučuji. Cena příznivá kolem 200,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuner#2 Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 Já na třmeny výhradně používám barvu od firmy Rust Oleum a to jako základ na hliník nebo zinek Galvinol a přes to 2 x Alkyton a drží to nádherně už 5 let a vydrží to i teploty na okruhu v Mostě. Aktuálně jsem dělal zadní brzdy na svou 105tku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 5. Březen 2010 Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 (editace) Taky se chystám něco udělat s třemenama a zadníma bubnama. Mám tyhle kola a pneu 205/60 R15. Barva klasická stříbrná metla. Jen nevím jakou barvu na brzdy hodit. Rozhoduju se mezi červenou a žlutou. Jak byste to viděli vy? Editováno: 5. Březen 2010, autor: lucky.jack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 6. Březen 2010 Sdílet Vloženo 6. Březen 2010 No ja doporucuju cervenou odstin RAL 3000 nebo 3001 Tyhle kola jsem mel taky, zustalo mi jeste jedno fungl nove i s novou pneu. Nejradeji bych to s nekym vymenil za 16'' obuty plechac , jo a k te barve, dal jsem zelenou a zdalo se mi to dost skarede, tak dalsi den jsem to vse sundal a dal prave do cervene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 6. Březen 2010 Sdílet Vloženo 6. Březen 2010 (editace) Původně jsem se taky klonil k červený, ale žlutou jsem měl na 405 a byl jsem s ní spokojenej. Ještě musím projet vlákno jestli bych nenašel nějaký obrázky, abych měl představu jak by to vypadalo. Jinak tvoje barva třmenů a Octa vypadá fakt fajnéé Editováno: 6. Březen 2010, autor: lucky.jack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 tak jsem pročetl celé vlákno, barvu na natření použiju Hammerite. Mám ale pár otázek - - třmeny i bubny jsou trochu (bubny hodně) zrezlé - je třeba nějak extrémně je ošetřit, odstranit rez nebo natřít ten Hammerite rovnou na tu rez ? - jakou barvu použít ? Mám tmavě zelenou metalízu.... Pokud to tady někde je, omlouvám se, ale těch 14 stránek a pár off topiců je fakt docela nepřehledné Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 (editace) Tak nakonec to vyhrál červený Hammerite . to HanyZ: Já mám taky bubny pěkně rezavý a přemýšlel jsem o tom, že to řádně očistím, pak to stříknu základovkou a pak na to hodím 2 vrstvy barvy. Jen nevím aby základovka přežila tu teplotu bubnů a nezačla se loupat. Hammerite píšou přímo na rez, ale bral bych to s rezervou. Určitě očistit případný odlupující se kousky (jestli to máš tak daleko ), odmastit a zvesela natírat. A barvu...mě by se asi líbila stříbrná (k zeleý metle), ale je to věc názoru Editováno: 26. Březen 2010, autor: lucky.jack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 na autě mám hodně černých prvků, tak jsem se rozhodl nakonec pro černou .. zítra jdu na to, tak pak hodím fota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 Bubny jsou nejlepší černé, sám je mám černé (vlastně teď mám nové bubny, takže budou opět černé) a to auto takhle vypadá naprosto suprově, krásně se stratí a nic nebije do očí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 tak už jsou natřené načerno, foto níže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapo1222 Vloženo 11. Duben 2010 Sdílet Vloženo 11. Duben 2010 Caute aku farbu by ste mi odporucili na brzdove strmene??? Myslim odtien nie znacku. Mam striebornu metalizu a aj elektrony mam strieborne. Kotuce mam vzadu aj v predu. Hodila by sa k tej striebornej farbe auta kriklavo zelene strmene??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 11. Duben 2010 Sdílet Vloženo 11. Duben 2010 cervena... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapo1222 Vloženo 11. Duben 2010 Sdílet Vloženo 11. Duben 2010 (editace) Kde sa da zohnat kriklavo zeleny sprej na brzove strmene cislo farby: 00FF00 33FF00 66FF00 jeden z tych sprejov by sa niekde nenasiel?? Editováno: 14. Duben 2010, autor: kapo1222 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crros Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 (editace) Kontrast.Žluté by sekly a le barva škody je zelená ale světlou Souhlasím určitě zelenou jak na RS nebo právě tu stříbrnou jak je na voze, jinak barevně bych to nepřekombinovával. Editováno: 10. Červen 2010, autor: Crros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herrkomisar Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 Já zvolil červený hammerite,odrbat katáčem(pozor na prachovky),odmastit,2x nátěr = výsledek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 13. Červen 2010 Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 Pekny... Cervenou nic nepokazis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 2. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2010 A k černé metle a stříbrným hliníkům Laurin?? žlutá, zelená, červená Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romar Vloženo 2. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2010 Zdarec chlapi.Včera byl nádherný den,tak jsem natřel brzdiče.Zvolil jsem barvu zelenou RS.Mám světle modrou Octavii.Přikládám pár fotek.Možná to někomu pomůže v rozhodování jakou barvu na brzdiče použít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 6. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2010 Kluci jakou barvu na trmeny a cim ocistit? barva auta cerna perlet kola spidery poradte cervena zluta nebo RS zelena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 6. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2010 já mám odmašťovač od loctaitu a barvyl bych zelenou .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.