George Couser Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 ...tak koncern toto čtvrtletí předběhl i Toyotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstorm Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 ...tak koncern toto čtvrtletí předběhl i Toyotu. jo jo, šlapou do toho neskutečně....Zajímalo by mě, jaký podíl na trhu mají v malých autech....Nevíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 A to je dobrá zpráva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napster050 Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Teraz som počul v spravach že VW rozširuje vyrobu, neviem čo presne lebo cele som to nepočul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Dneska jsem četl, že se pravděpodobně spojí VW a Porsche. Co si o tom myslíte, jakej to bude mít vliv přímo na Škodu? Už mají předběžnou dohodu o spojení značek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Zajimavé: http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/dopra...phtml?id=636572 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 (editace) He zajímalo by mě komu pak budou prodávat nové auta, když si je teď všichni nakoupili. Aby to pak nakonec nedopadlo mnohem hůře. Editováno: 7. Květen 2009, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Budou dál kupovat firmy a lidi ze zemí, kde šrotovný nenarušilo přirozenou výměnu voz. parků a pak ti, co se jich krize nedotkla... Ale je jasný, že nějaký značky na to trochu doplatí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Dneska jsem četl, že se pravděpodobně spojí VW a Porsche. Co si o tom myslíte, jakej to bude mít vliv přímo na Škodu? Já si myslím, že by to nemuselo bejt špatný...třeba Porsche trošku usměrní VW, ale těžko říct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Taky si myslim že to přinese zajimavá vozitka spojením těchto dvou automobilek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 (editace) Já doufám, že potom Škoda nepůjde moc do ústraní zájmů. Jsem na to zvědavý. Porsche chce získat až 75% akcií. Editováno: 7. Květen 2009, autor: mambo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 IMHO si škodovka moc pohoršit nemůže, už teď jede podle německýho diktátu, tak maximálně pokud Porsche "přišlápne" VWčku křidýlka, budou mít v bolce volnější ruku...a když ne, tak budou na stejným co teď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Tak snad máte pravdu a spojení přinese trochu oživení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 (editace) trosku OT: myslite, ze nova Jetta bude vyzerat ako G6 (New Jetta) alebo ako cinska verzia (New Bora)? Editováno: 9. Červenec 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 z koristi lovec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 ..a taky by tam melo byt ze China je nejvetsi prodejce aut ..USA uz je v prdeli.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.