Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
U vás vítáte chlebem a solí,u nás jináč :p

Ty to ani nevím, všude teda byli pohostinější :smich:

Co je u vás, co já vím slivka a víno je ještě níž pod náma.. a možná lehce Hanácko, ale co v důlní oblasti nefím :feve:

Jinak v tom baráku byla dole prodejna hudebnin, naposled tam myslím byli mobily, co ej tam ted, netuším..

Vloženo
JEro, já myslím, že to je dobře, třebas se přidáš do debaty o ničem :smich:

KDyž sem viděl, že píšeš, chtěl sem napsat, co pak nám píšeš pěkného..

Fabiatici co vím jsou tady a někteří vlezlí i na OC jenom kvůli pár lidem co kecali i tady v hospodě a tak..

A pak klasičtí přeběhlící..

Jinak dneska nic moc no :( obálka s modrým pruhem ve schránce..

Dobra tedy :)) chvili budu poslouchat ,treba se chytnu : )

No ,ale my je stahnem nazpatek pacholky..,,

U me jinac pracovni(hnusne parne) leto ,, navic cekam rodinu takze toho letos bude trosku vic ... ,jinac ,zdravi zatim sklouzi tak si nestezuju : )

Vloženo
Jinak u nás dostaneš kilof a fáračky a šup pod zem :smich::smich:

Tam sem už byl ;) ale další "exkurzi" alias šichtu mi bohužel strýc se svýma konexema nedokázal zařídit, po tý jak se to zprivatizovalo a spol.. Ale možná by mi něco domluvil :)

Vloženo
obojí tam je.Tak jestli budeš parkovat před hudebninama,tak si tě vohlídám

PArkuji spíše za rohem, kolmo na to, jakoby čumákem do "parku", nebo v průjezdu nebo jak to nazvat nebo přímo u té policie B)

Vloženo
Jero a udej jaké že to zaměstnání provozuješ..

Hehe začalo zase pršet :)

Rozjizdim firmu v polsku ,,obchoduju s pouzitymi fritovacimi oleji,ktere se pak spracovavaj na biopalivo .,, je toho hodne docela,prazdniny zacinaj ,hodne se vari a smazi,takze se tam musim jako novacek na trhu vecpat : )

Vloženo
Rozjizdim firmu v polsku ,,obchoduju s pouzitymi fritovacimi oleji,ktere se pak spracovavaj na biopalivo .,, je toho hodne docela,prazdniny zacinaj ,hodne se vari a smazi,takze se tam musim jako novacek na trhu vecpat : )

Ty, promin, neber si to osobně, ale říct mi to někdo osobně asi se směju :smich: :smich: ale vím, že to je realita a má to asi i budoucnost :palec2: Dyt ?C donald to tak již nějaký ty léta dělá..

Vloženo
Ty, promin, neber si to osobně, ale říct mi to někdo osobně asi se směju :smich: :smich: ale vím, že to je realita a má to asi i budoucnost :palec2: Dyt ?C donald to tak již nějaký ty léta dělá..

Jj,taky kdyz jsem to prve slysel tak mi to prislo divny :)) .., normalne byhcdo toho nesel ,ale kdyz se to rozjede dobre,bude to docela vpohode.., hlavne po financni strance .,,

Jinac to chapu :D ,hdne mych znamych o tomhle treba vubec neslysela .., proto to delam :)

Vloženo
Si dělám prdel woe.Já budu rád ,když mi výjde ten sraz 3.8. :feve:

TAk to si zase děláš ty prdel ze mě ne? !!

Ale pokud je to takhle, tak můžem zajít na pivko či jen tak pokec kdykoliv :) já tam budu tak ty 2,3 dny..

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...