Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Já jezdím 1.4 55kw občas a je to super, já jestli se v životě někdy zadaří tak už jenom automat.....1,9tdi fabiu jsem v automatu neviděl. A to cos postnul je vlastně taky 55kw, tak že ta samá co s ní sem tam jezdím

Editováno: , autor: Voice
Vloženo

Fakt jsem to nikdy neviděl, jenom jednou v katalogu :D

Jojo ty vývozní jsou super, občas mají super výbavu, jeden čas tady v bazaru stála Fabie Sedan, xenony, černá metla, kola měla Poli (nebyli asi z výroby) sunset,maxidot, klima, tempomat, sportovní packet a motor jako mám já tudíž 1.9TDI, tak jak se mi ten sedan nelíbil tak tenhle byl super ;) Ale chtěli za něho něco okolo 190.000,-

Vloženo

Jojo to myslím že jsem viděl na nějakém maxidotu na netu co byl obrázek tak ve spodní řádce, která ukazuje zařazenou rychlost, tak tam bylo max 4.

Tak pro pohodlí je to fajn, ale je to ta samá co byli v passatech a strašně se sr*li? Nebo to je jinej typ?

Vloženo (editace)

Ahojte všichni .. máme tady konečně ty bílé vánoce které každý chtěl. Jinak pro info .. Frýdek-Místek už nekolabuje :) sněhu asi 40cm. Na silnici už to je lepší a sněžení téměř ustalo. Janovice - odpoledne párkrát vymazány z mapy z důvodu kalamity, Frýdlant nad Ostravicí - kalamita jak na sibiři :) a k večeru Ostrava vypadala líp jak Frýdlant odpoledne. Ale silničáři nestíhali absolutně.

Najezdi jsem 80 km a nejhorší byla cesta do Frýdlantu odpoledne .. člověk nevěděl jestli ještě jede po cestě nebo už po chodníku :D Mám i videjka a fotky :D Takovou cestu jsem ještě nezažil. A k hustému sněžení i slušná mlha.

Mimochodem chtěl jsem dnes jet na bílou, ale rozmyslel jsem si to a jak jsem v čt slyšel, že ani oni se tam autem nedostali, jsem rád že jsem tam nejel :D a ano, jsem magor :D ale Fabian jel co to šlo! :D

A už jsem 3x ometal satelit protože nehrál! To jsem za celou zimu nemusel ani jednou dělat!

Editováno: , autor: Petrkiller

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...