Galvi Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 no jo ze španělska jsou tady rychle .. Mě chybu hází, takže zatím jsou v krabičce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 ja testnem zajtra. ak bude chyba, v nedeľu píšem kolegovi SMS nech donesie v pondelok kábel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 11. Duben 2014 Sdílet Vloženo 11. Duben 2014 máš VAG ?? nejaký dobrý a lacný by sa mi šikol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 11. Duben 2014 Sdílet Vloženo 11. Duben 2014 Ja nemam, ale kolega hej. Len daco spominal, ze chce predat. Kupil si novu Octu 3, a tam vraj ide iny. Mat este 40-50eur, beriem od neho -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 (editace) http://auto.bazos.cz/inzerat/34214403/skoda-znak-nove-logo-cislo-5JA853621.php http://auto.bazos.cz/inzerat/34214370/skoda-znak-nove-logo-cislo-5J0853621A.php ak by niekto chcel. Oproti OB Autodily skoro o polovicu lacnejšie. Pozrite aj ostatne inzeraty od neho - anteny, krytky, kryty pedalov Editováno: 12. Duben 2014, autor: PyroSVK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 Ten tady prodava i zde na foru na bazaru http://forum.skodahome.cz/user/71002-davcatuma/ a mohu doporucit :; Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubach Vloženo 13. Duben 2014 Sdílet Vloženo 13. Duben 2014 taky mám zkušenost a doporučuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 13. Duben 2014 Sdílet Vloženo 13. Duben 2014 Ako som čítal túto otázku autora vlákna, napadla ma jedna vec. Prečo tieto držaky ŠA ponúka, a ako si to môže niekto do auta aj objednať. Telefóny meníme ako ponožky, u niekoho sa ich za životnosť auta vystrieda aj desať. A k tomu posledných asi 10 rokov v každom telefóne je aj Bluetooth, takže toto moja hlava neberie. Aký to má zmysel? A za podobnú archaickú vec považujem aj CD prehrávač v aute. Ja osobne si myslím, že podpora MP3 (prípadne FLAC pre lepšiu kvalitu) z microSD/SD/USB by malo byť v základe a CD mechanika iba ako voliteľná doplnková výbava. Bolo by to lacnejšie aj na výrobu, aj priestor by sa tým ušetril pod palubnou doskou. Prečo to tam výrobcovia stále dávajú?Fakt je o to taký záujem? A taká otázka pre tých, čo máte na autorádiu vstup pre pamäťovú kartu, alebo USB port. Držíte ešte v aute klasické CD, alebo iba ja som taký čudný že CD mechaniku mám v aute iba pre "krásu"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 13. Duben 2014 Sdílet Vloženo 13. Duben 2014 v predošlom som mal Pioneer DEH-1500 s USB vstupom, tak som mal v aute asi 2-4 USB kľúče s rôznou hudbou. ale v priehradke boli ešte aj nejaké CD...teraz na Swing-u som odkázaný len na CD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 13. Duben 2014 Sdílet Vloženo 13. Duben 2014 (editace) Teraz ak nemáš MDI, tak so Swingom nemáš moc na výber, jedine že by si počúval iba rádio, alebo mal Bluetooth sadu.Ale pri tom tvojom druhom rádiu a tom počte USB klúčov sa čudujem, že si mal v aute ešte aj CD. Pre mňa to už je viacmenej mŕtve médium. Aj keď nejaké CD kúpim, hneď si hudbu ripnem do FLAC a 320 kbps CBR MP3, a potom už CD iba zapadá prachom. Aktuálne mi najviac vadí to, že mi rádio neberie väčšie pamäťové karty ako 32 GB a už musím stále rozmýšľať, že čo zmazať, aby som mohol nahrať novú hudbu. Editováno: 13. Duben 2014, autor: e1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 13. Duben 2014 Sdílet Vloženo 13. Duben 2014 CD skôr len ako záloha bola a pozostatky z prvého Sony rádia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 15. Duben 2014 Sdílet Vloženo 15. Duben 2014 Chlapi vy se tu hádáte o MP3 a my v RS máme rádio jen na CD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 15. Duben 2014 Sdílet Vloženo 15. Duben 2014 Neviete preco mam status varovani? Nic som v admin sekcii nezakladal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 15. Duben 2014 Sdílet Vloženo 15. Duben 2014 (editace) To mají všichni Já to taky mám status varování.. K těm CD, no já mám v autě asi 5 CDček a pro jistotu mám i zapojený kabel v AUX, kde sem tam připojím telefon a pouštím hudbu z něj, i když poslední dobou AUX využívám spíš jen, když potřebuji telefonovat, nebo někdo volá mě.. Takové nedokonalé Handsfree (holt, když není bluetooth) ale funguje suprově .. Editováno: 15. Duben 2014, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Duben 2014 Sdílet Vloženo 15. Duben 2014 juraj, galvi, kdybyste měli varování, tak byste měli pod vaším nickem pod nápisem status varování takovou lištičku ještě a ta by byla buď z 1/3, nebo ze 2/3 zaplněná, podle toho jestli byste měli jedno, nebo dvě varování, za třetí je stop, tuším na měsíc, takže klííííííííd, nemáte tam nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Duben 2014 Sdílet Vloženo 15. Duben 2014 Ale jestli máte zájem, můžeme vám tam něco šoupnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Duben 2014 Sdílet Vloženo 15. Duben 2014 ... abyste viděli jak to vypadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 15. Duben 2014 Sdílet Vloženo 15. Duben 2014 Fůha tady je to najednou samej moderátor, to radši zase uteču Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Duben 2014 Sdílet Vloženo 15. Duben 2014 ... abyste viděli jak to vypadá A za určitý poplatek to vrátíme zpátky. Libore, utíkej, ale nám neutečeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Duben 2014 Sdílet Vloženo 15. Duben 2014 píšu si, jedno varování za zbabělý útěk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 15. Duben 2014 Sdílet Vloženo 15. Duben 2014 A sakra.... Možnosti, zrušit učet.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 15. Duben 2014 Sdílet Vloženo 15. Duben 2014 Asi bude nejlepší už nic nepsat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Duben 2014 Sdílet Vloženo 15. Duben 2014 I za to budeme vybírat. :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Duben 2014 Sdílet Vloženo 15. Duben 2014 ... asi za každé písmeno, slova by vyšly moc levně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 15. Duben 2014 Sdílet Vloženo 15. Duben 2014 T a k s l o v a s e d a j í o b e j í t 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.