Pawouk Vloženo 26. Duben 2014 Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 Ja som ti to dnes rozbehol na 180km/h tacho...ta koncovka pridala par konikov navyse a vyhnal som pavukov... Kdo mě zase vyhání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 Teba nikto. Ty si pawouk, ja som pisal pavuk -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 Dnes předěláno denní svícení na mlhovky a jsem z toho úplně nadšený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 3. Květen 2014 Sdílet Vloženo 3. Květen 2014 Práce na 30 minut a ty radosti co :-D fungUje jak jsem psal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 3. Květen 2014 Sdílet Vloženo 3. Květen 2014 Mno dupali jsme se s tím hodinu páč jsme měli zapojené relátko a nešlo jen vyměnit kabel protože pak nesvítily parkovačky jo a máme i funkční mlhy. Nejhorší bylo vytáhnout ty piny nebýt nich máme to hotovo mnohem dřív Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 3. Květen 2014 Sdílet Vloženo 3. Květen 2014 Jo na pinech jsem taky nechal dost času, nakonec jsem to na hulváta z proti strany vypáčil Ty mlhy možná časem dozapojím taky, uvidím, pořád čekám na ty LEDky, jsou pořád colection, za to kamera kterou jsem objednal minulý týden už je v Praze na SPU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 3. Květen 2014 Sdílet Vloženo 3. Květen 2014 Takto to dopadne, ked sa rozhodneme urobit "mensie" poriadky...F2 uz vyviezla plny kufor (sedacky zadne sklopene na oboch autach) 2x, tretikrat uz je takmer plna. F1 staci zatvorit a odviest tiez. Ale oco si dal pivo a brat nie je doma, tak som jediny sofer...a to sme este neskoncili... -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Květen 2014 Sdílet Vloženo 3. Květen 2014 jel jsem takto minulý týden 2x s mojí fábkou do sběrného dvoru , také naloženo až po strop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 3. Květen 2014 Sdílet Vloženo 3. Květen 2014 Skoda ze som neodfotil aj pred dvoma tyzdnami, ked som viezol staru pracku a zopar dalsich blbosti...pekne to sedelo vzadu -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 5. Květen 2014 Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 Výsledek páteční úpravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 5. Květen 2014 Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 FUJ TO SEM SE LEK!!!!! Dát na tu fotku víc kontrastu a nacpat ji sem ještě větší už nešlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Květen 2014 Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 Stejně se mi líbí jak xenony na Fabiích šilhají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 5. Květen 2014 Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 Neslo :-D je to delano pres URL a nevimjestli to pres nej jde zmensit. Navic je to v hospode takze si tady muzu davat co chci :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 5. Květen 2014 Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 Stejně se mi líbí jak xenony na Fabiích šilhají A co teprve FII/R s projektorama, ty zepředu vypadají doslova jako "kresloun"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 5. Květen 2014 Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 Chem také brzdy aké má to Volvo... https://www.youtube.com/watch?v=ZqCurYjmVtM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 5. Květen 2014 Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 No ja mam na svojom V4 8V TURBO podobne akurat asi preto ze maju len 1680km.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 5. Květen 2014 Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 V4 8V Turbo - ty si pako Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 5. Květen 2014 Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 (editace) Ja že som pako?!?!! Toto si vyprosím píšem len pravdu Editováno: 5. Květen 2014, autor: juraj07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 5. Květen 2014 Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 Jo, jseš PAKO JAK CYP - protože kdybys nebyl a psal pravdu, tak nebudeš psát takový CYPOVINY jako že TSI je V4 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 5. Květen 2014 Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 (editace) Je to V4 pretože V8-osemvalec V12-dvanastvalec V4-svorvalec Dobre ale ked tu pre vas vsetkych som pako ktory pise hovadiny...tak zbohom... :( Editováno: 5. Květen 2014, autor: juraj07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 5. Květen 2014 Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 (editace) Je to V4 pretože V8-osemvalec V12-dvanastvalec V4-svorvalec Dobre ale ked tu pre vas vsetkych som pako ktory pise hovadiny...tak zbohom... :( Ale piču, V4 že je čtyřválec nebo V8 osmiválec - kdes TOHLE VYHRABAL? To písmeno "V" znamená, že takovej motor má 2 řady válců "do vé" neboli je "vidlicovej". Pokud bys měl SPRÁVNĚ OZNAČIT obvyklej 4-válec, tak bys musel napsat R4 jako "řadovej" - v angličtině by to bylo "L" jako LINE. Podle toho je třeba motor do Veyrona W16, protože má válce uspořádaný do 4 řad ve tvaru písmene "W" - už to chápeš, ty chmulo? Editováno: 5. Květen 2014, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 5. Květen 2014 Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 Len sa neposer....si myslis ze z Tvojich info padneme na rit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 5. Květen 2014 Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 Padat nemusíš - ani na riť, ani na hubu, jen tady nemusíš plácat podobný pitomosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 chlapci chlapci, jak malí kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 Jeden větší Jarda jak druhej....a kdo že je větší...???:-)) Ekkar už dáváš doma čuchat ženě LPG??? Jura:a ty už jsi rozkodoval výbavu? Dnes proběhl první tunyng pičo:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.