wirer Vloženo 6. leden 2015 Sdílet Vloženo 6. leden 2015 Mne minule kamionista cele celne sklo od snehu zasvinil. Skoda ze som nemal kameru -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Bodre podoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Bry ranko škyt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Taky dobré byť pracovní ranko,teď už vlastně dopoledne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Dobrý večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 My se tu jen zdravime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Tak jsme slušně vychovaný no nééé? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Zdravím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 No Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 To už ale smrdí provokací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Ale, jak ja ? Provokovat ? ... Jiste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Dobrý večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Ja uz delam jenom škyt zena mela chut na vino , dala si pul sklenky, flasku musim dopit sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Ahoj lidičky prosím vás, přispějte mě do tématu v lampárně o presovarech, kávovarech a espressech .. potřebuju radu jaké vybrat děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Jozzi: Chudáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Jozzi, ty škytáš už od rána Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Petre ja jsem zastance nejvetsi baristicke prasarny ... Turka Ondro co by chlap pro zenu nevytrpel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Jozzi, ty škytáš už od ránaVcera jsem mel šmak na Ruma ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Jsem sáááám sameček (s dětma na krku), manželka odjela na zkoušky... Asi si taky otevřu nějakou lahvinku, zejtra výjimečně volno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Ja jeste furt volno. Nastup 12.1 Musim uznat ze uz tim cervenym skytam Rum je rum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Tak jo, přesvědčili jste mne, jdu si nalít portské... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 (editace) Portske moc dobre , sice tezke , ale krasne provonene Editováno: 7. leden 2015, autor: jozzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Dobrej večír, holomci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Ahoooj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.