PyroSVK Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Sa tu zdravíte jak v čakárni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Tebe taky srdecne viiitam 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Tak čekáme, co z koho vypadne za moudro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Tak dám otázku do pléna Čo bolo skôr ? Vajce alebo sliepka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Ze me dneska vypadne maximalne polomoudro , na moudro uz je pozde a jsem po skoro sedmicce nejakeho cerveneho co me skopalo jak pullitra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Víte na jakou stranu vždycky padne zajíc když ho střelíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 (editace) https://www.youtube.com/watch?v=KPAukkO6iOg#t=183 Jaký sen je ten váš? Z pohledu krásy je pro mě jedničkou Ferrari 250 GTO, ale z racionálnějšího a dostupnějšího hlediska bych si vybíral asi mezi Porsche. A pokud by mi hráblo v koulích tak Maserati Quatroporte ten fenomenální zvuk... https://www.youtube.com/watch?v=RmeeF9ZtkCA#t=14 Editováno: 7. leden 2015, autor: Supermarine_Spitfire Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Lamborighini Aventador, a keby nebolo na neho tak nejaké Mkové Bakelitove Motorove Wozidlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 (editace) Tak dám otázku do pléna Čo bolo skôr ? Vajce alebo sliepka ? Vejce - snášeli je už dinosauři, ptáci včetně slepic jsou až jejich další evoluční etapa. Víte na jakou stranu vždycky padne zajíc když ho střelíte? Na chlupatou. Pyro - to lambo by nebylo marný, sám jedno krááásně černý gallardo GT3 - Strada používám denně - jako tapetu na ploše Editováno: 7. leden 2015, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Jsi první od mého dědy který to věděl a zároveň tenhle vtip říkával. Tak přitvrdíme. Proč nejezdí vlaky půl metru nad kolejema? K těm autům. Mě by se líbila Lada Niva s plně pozinkovanou karoserií. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Protože by se nevešly pod troleje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Protože by to vypadalo blbě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 (editace) A taky by někdo jako Džambulka musel páchat sebevraždu jiným způsobem, než skákáním pod vlak... Zeptám se taky: Kolik lidí vlastně zařvalo při výbuchu na 4. bloku Černobylský elektrárny? Editováno: 7. leden 2015, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 To sem slyšel poprvý. Naštěstí Goo.... poradil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Nnnn, zařvali jenom dva. Ten první zařval "ZASTAV TO!!!!" a ten druhej "VOLE, NEJDE TO!!!!" 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Jako ty dva balonky v poušti. Pozor kaktusssssss. Kde ho vidíššššššššš...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 A jak dosáhneš, že si blondýna sama rozbije nos? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Fakt nevíš? Nasypeš jí hrst zrní pod sklo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 A jo. Je to zelený a furt to do něčeho naráží. Co je to? No nic, du dělat děti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 To vypadá jako Esmeralda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 (editace) Škoda, že se někdy těžko potkáme. Podle toho jak to čtu jsi taky docela vtipová databanka jako já. Vzájemně by jsme se od sebe mohli hodně učit. Editováno: 8. leden 2015, autor: Mr.Pavka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Taky dobrý: http://auto.idnes.cz/registracni-znacky-emisni-znamka-dqb-/auto_ojetiny.aspx?c=A150108_131040_auto_ojetiny_fdv To bude sranda za hranicemi vysvětlovat proč nemám emise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Jo tak to jsme se dozvedel vcera a vejral jsem jak vejr hapu , chtej šetřit , ale to tu uz bylo tolik roku a mam dojem ze jednou nalepkou asi miliardy neziskaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Jójo už jsem to viděl i naživo že to nemají,ještě že jsem měl STK v srpnu tak mám ještě 2 Málem bych zapoměl-Dobré odpoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 No to bude zas masakr na německejch dálnicích, až tam přijede povícero českejch kár bez zelený známky na tabulce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.