Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Čest práci! Já du do práce až v neděli od 6:30 do 23:00 a v pondělí od 10:00 do 23:00.

Jinak u nás krásně, z okna koukam na Č. Budějovice a v dáli si poklidně kouří Temelín.

Vloženo (editace)

Tak jsem byl dneska u toho doktora a měl jsem tlak 95/55  :kol-26: Ale později to už bylo lepší  :kol-27:

EDIT: a ještě ta jeho 100letá sestra mi rozpíchala tu ruka tak že tam mám modřinu (byl jsem na odběrech)  :kol-29:

Je to normální? :D 

Editováno: , autor: Ondra16V
Vloženo

:D  Ne teď vážně s tím odběrem jsem na tom podobně, baba mi rozpíchala celou ruku a pak se slovy, že jsem "nějákej chudokrevnej" mě začala rozvrtávat i druhou ruku.. :kol-28:  A minimálně 100 let měla taky  :D 

Vloženo

Tady ta sestra né že dosluhuje,ona přesluhuje :smich: :D ale nikdy se nezapomínala brát 30Kč :D A nejlepší byla vstupní prohlídka jak šeptala-okno,židle,stůl,... :D 

Ale jako fajně jsem si tam dneska poležel bo bylo ještě EKG,tlak :D 

Vloženo

Tak jsem byl dneska u toho doktora a měl jsem tlak 95/55  :kol-26: Ale později to už bylo lepší  :kol-27:

EDIT: a ještě ta jeho 100letá sestra mi rozpíchala tu ruka tak že tam mám modřinu (byl jsem na odběrech)  :kol-29:

Je to normální? :D

to je tlak jak těsně před smrtí :kol-46: . To já včera na transfúzce ... doktorka dá manžetu na ruku, zapne dig.tonometr a začne se vyptávat ... a pak, div se že mám 170/83 :kol-44: . To kdybych měl takový tlak normálka, tak by jim ten vak na krev musel normálka prasknout a odběrová místnost by musela být vymalována do červena :kol-28:

Vloženo

Pánové a dámy, dotaz: Nevíte kde sehnat origo manuál k radiu VW RCD510 do Golfu VI? Vím že jsem na škoda fóru, ale na vw se mi nechce kvůli tomuto registrovat a postup by měl být stejný jako u Škodovky...

V autorizáku mi řekli, že jedině spolu s radiem, že samostatně se návod koupit nedá  :kol-32:

Vloženo

No to jo, ale chtěl bych to se vším všudy.. Sehnal jsem nové RCD 510 pro český trh, ještě zabalené za pár korun, bohužel bez návodu. chtěl bych jej dát mamce do Golfu, kam se dávaly z výroby, ale tak aby to bylo komplet  :kol-32:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...