Ondra16V Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 (editace) Však já jsem to myslel ve srandě Editováno: 30. leden 2015, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Tak chlapci a děvčata je pátek a co máte naplánováno na víkend? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Ležet, skuhrat a žrát prášky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Jít na 16 hodin do práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Co naplanovane ? Ve dve rano prebalit , dat mamce na nakojeni , spat , v sest prebalit dat mamce na nakojeni, udelat snidani, snist sbidani, dat maleho spat, cca 10 , prebalit, mamce nakojit udelat obed..... Zjistuju ze mam monotonni zivot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Nic nedělat. A pořádně se vyspat, ranní vstávání na budík je pro mě ubíjející - i po více než dvaceti letech jsem si na to nezvyknul a nikdy nezvyknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Jo tak vstávání zabíjí i mě jinak budu taky spíš relaxovat. Možná nějaký výšlap hafanem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Malta dik jsem si to myslel ale radeji jsem se zeptal a ted jeste hlavne dostat ten koakxial do toho volneho konce to bude orisek. No konecne vikend venku skarede tak si zajdu na pivo bo jak se rika jaro, leto, podzim, zima v hospode je stale klima a uz se tesim bo jdu na ochutnavku noveho piva do pivovaru 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Tu říkánku slyším poprvé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 ja uz ji znam od mala a je pravdiva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Zde budu travit dnesni vecer s moju http://www.slezskypivovar.cz/ jen doufam ze si sednem bo tam byva narvano. Ale uz se tam chystam nekolik mesicu tak snad to dnes vyjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Já to znám jinak - stručnějc. Aneb V HOSPODĚ JE LÍP NEŽ NA SVĚTĚ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Mňa čaká zajtra denná zmena, pozajtra nočná, v pondelok zase nočná, a samozrejme aj teraz sedím v práci. No čo už, keď máme voľno od piatka do pondelka je zlatý víkend a teraz mám práve naopak, čierny víkend. Ešte že zajtra bude denná, tak bude kľud. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Fuj , patek odpoledne a ty o robote Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Jedna z a je dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Jake to tam vari ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 http://www.slezskypivovar.cz/cs/nase-piva.html '> http://www.slezskypivovar.cz/cs/nase-piva.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Me spise slo o chutovy vjem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 No reknu ti to tak testl jsem vsechny a moc dobre a moja zas rikala ze nej je ta 10. A u me zvitezila boruvka. A jidlo moje si uz objednala po druhe a ja jeste nic bo si nechci kazit chut piva. Radegasta uz jsem tak odstrcil na druhou kolej bo to jejich extra horke uz to neni to co bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Druhe jidlo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 To jsou fajne hranole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 To tam vari ? Kurnik jak pojedem do Havru tak juniora zabarkujem a babicky a my si zajdem na pivo a hambaca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Do Venezuely se sjela největší lidská monstra: Slabší povahy, nedívejte se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 tam bylo inkoustu jak z velke olyhně a železa jak by vyrabovali cely třinecky werk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.