Voice Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 A to ti stálo za to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 Tak to musel byt poradny k.o.k.o.t by se mel jit lecit. No ja z svou postavou bych mu tu pest vratil nejspise i kdyz to neni reseni. z tebe by se asi podělal...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 Voice bez si dat facku a hlavne nereaguj na me prosim. Dekuji. Ani me neznas tak se prosim zdrz podobnych komentaru 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 (editace) A to ti stálo za to? Upřímně, kdybych věděl, že tam narazím na takového člověka, nechám auto na druhém konci sídliště a jdu pěšky. Bohužel projet jsem si netroufl, abych nic nepoškodil a okamžitě byla kolona z obou stran kamionu dalších řidičů, kteří tam zůstali také stát. Bohužel jsem byl ale první na řadě. Editováno: 24. Únor 2015, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 Ak máš jeho adresu, za mesiac pohody by som toho magora liečil bejsbolkou. Cez kolená, tie sa fajne liečia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 Voice bez si dat facku a hlavne nereaguj na me prosim. Dekuji. Ani me neznas tak se prosim zdrz podobnych komentaru Ty si dej dvě, jenom jsem napsal že by se z tebe podělal. Co je na tom zlého? Já jenom z popisu vím že si velký chlap. A v hospodě můžu klidně reagovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 Voice osobni veci se resi pres SZ tak reaguj prosim tam. Moudrejsi ustoupi tak ja uz na tebe reagovat nebudu. A ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 Kluci klid, voice to je jen stary rejpal s pocitem meněcenosti ,ale ma rad děti , pryže i se zelim nebo na smetaně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 (editace) Přesně tak, kluci nehádejte se. Nervozní lidi pak dělají ukvapené závěry a rozbíjí okna.. Nestojí to zato. EDIT: a když nic jiného tak z dnešku mám jedno ponaučení, když vám někdo začne nadávat a urážet vás, tak hlavně mu, když je to starší člověk neříkejte: A my si tykáme? Bo to bylo první a poslední co jsem mu řekl... Většinou to neunese Editováno: 24. Únor 2015, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 přesně tak, chce to klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 Galvi , pokud to nebylo v zlinskem tak to voice nebyl 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 Já bych mouše neublížil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 To jsem tušil ,ale co ti hajzli komaři ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 zatnu svěrač a nechávám sát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 a kurnik , trvdej chlap Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 nee, posera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 (editace) Já jen doufám, že od těch chlupatejch nakoupil aspoň pořádnej štráf za to, že se s návěsem motal tam kde absolutně nemá co dělat = mezi panelákama. Vy tam nemáte na všech vjezdech zákaz vjezdu všeho nad 3,5 nebo dokonce nad 1,5 tuny? S čestnou výjimkou "Mimo dopravní obsluhy", což jaxitaxi toleruje ještě tak popeláře a stěhováky? Editováno: 24. Únor 2015, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 Máme, na hlavním průjezdu přes sídliště je zákaz vjezdu nad 3,5t mimo autobusy MHD a zásobování supermarketu. Bohužel to se asi neřešilo stejně tak jako několik olámaných zrcátek na zaparkovaných autech. Ale to jsem přímo neviděl, tak nevím zda to kamion udělal taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 Teda vy tady máte ale téma ale já mám co říkat v práci jsem vyfasoval objekt patologie ... Ale na druhou stranu jsem dneska dal klíčit asi poslední semínka chilli letos a pokud mi všechny vzejdou nevím kde je dám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 Natahuješ kabely ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 Nene provádíme energetické úspory na nemocnici hold prý jsem mladý a mám na to ještě žaludek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 Tam toho moc neprotopí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 Ahoj. Taky koukám, jaká bezva témata tu probírate. Já se tu pachtím s gulášem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 Tam jim spíše uniká chlad ještě tam vlastně dělají nějaké pokusy na zvířatech čico... Každopádně to bude maras. Kolega prozměnu vyfasoval gyndu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 No, teoreticky lepší, pokud tam ovšem nebudou jen samé vyzobané slunečnice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.