Přejít na obsah

Hospodský pokec


Marek

Doporučené příspěvky

http://auto.bazos.cz/inzerat/34214403/skoda-znak-nove-logo-cislo-5JA853621.php

http://auto.bazos.cz/inzerat/34214370/skoda-znak-nove-logo-cislo-5J0853621A.php

 

ak by niekto chcel. Oproti OB Autodily skoro o polovicu lacnejšie. Pozrite aj ostatne inzeraty od neho - anteny, krytky, kryty pedalov

Editováno: , autor: PyroSVK
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ako som čítal túto otázku autora vlákna, napadla ma jedna vec.

 

Prečo tieto držaky ŠA ponúka, a ako si to môže niekto do auta aj objednať. Telefóny meníme ako ponožky, u niekoho sa ich za životnosť auta vystrieda aj desať. A k tomu posledných asi 10 rokov v každom telefóne je aj Bluetooth, takže toto moja hlava neberie. Aký to má zmysel?

 

A za podobnú archaickú vec považujem aj CD prehrávač v aute. Ja osobne si myslím, že podpora MP3 (prípadne FLAC pre lepšiu kvalitu) z microSD/SD/USB by malo byť v základe a CD mechanika iba ako voliteľná doplnková výbava. Bolo by to lacnejšie aj na výrobu, aj priestor by sa tým ušetril pod palubnou doskou. Prečo to tam výrobcovia stále dávajú?
Fakt je o to taký záujem?

 

 

A taká otázka pre tých, čo máte na autorádiu vstup pre pamäťovú kartu, alebo USB port. Držíte ešte v aute klasické CD, alebo iba ja som taký čudný že CD mechaniku mám v aute iba pre "krásu"?

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teraz ak nemáš MDI, tak so Swingom nemáš moc na výber, jedine že by si počúval iba rádio, alebo mal Bluetooth sadu.
Ale pri tom tvojom druhom rádiu a tom počte USB klúčov sa čudujem, že si mal v aute ešte aj CD. Pre mňa to už je viacmenej mŕtve médium. Aj keď nejaké CD kúpim, hneď si hudbu ripnem do FLAC a 320 kbps CBR MP3, a potom už CD iba zapadá prachom.

Aktuálne mi najviac vadí to, že mi rádio neberie väčšie pamäťové karty ako 32 GB a už musím stále rozmýšľať, že čo zmazať, aby som mohol nahrať novú hudbu.

Editováno: , autor: e1.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To mají všichni  :kol-28:  Já to taky mám status varování..

 

K těm CD, no já mám v autě asi 5 CDček a pro jistotu mám i zapojený kabel v AUX, kde sem tam připojím telefon a pouštím hudbu z něj, i když poslední dobou AUX využívám spíš jen, když potřebuji telefonovat, nebo někdo volá mě.. Takové nedokonalé Handsfree (holt, když není bluetooth) ale funguje suprově  :kol-28: ..

Editováno: , autor: Galvi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

juraj, galvi, kdybyste měli varování, tak byste měli pod vaším nickem pod nápisem status varování takovou lištičku ještě a ta by byla buď z 1/3, nebo ze 2/3 zaplněná, podle toho jestli byste měli jedno, nebo dvě varování, za třetí je stop, tuším na měsíc, takže klííííííííd, nemáte tam nic :kol-28:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...