Kevvin Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Jako "neoficialní předseda" karlovarského srazu dávám do placu datum 12.9 nebo 13.9 !!! sraz by byl nejspíš u Sparu, pokud někdo nepříjde s lepší volbou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pulper Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Dobrej napad, pokud mi do toho nic neprijde, rad se zucastnim, je mi jedno jestli sobota nebo nedele. Dam vcas vedet . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 ok Pulper! .... čekal jsem více přihlášených, ale pořád je na to přes 14 dní .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 ahoj bando..nechystáte se někdo že by jel směr Nejdek?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 kdyz mi do toho nic nevleze, tak se ukazu, pokud to bude sobota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 sem to,koukám,asi napsala špatně myslela sem,jako jestli někdo třeba nebudete mít sem cestu..že bysme dali kafe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Kdy je ta káva? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Vary jsou úplně v tomhle mrtvoučký...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Kdy je ta káva? Nejspíše to bude sobota 12.9. čas ještě není upřesněn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 tak sem potom dejte přesný čas datum místo a ja se taky přijedu podívat na druhou stranu jestli mužu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 tak sem potom dejte přesný čas datum místo a ja se taky přijedu podívat na druhou stranu jestli mužu? No problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 29. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2009 Kluci, pozvánka od EDT pro Karlovaráky: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=72811 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 Tak lidičky, hlaste se!!! At je nás trochu víc. Sobota 12. 9. se blíží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petropos Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 (editace) Přijedu taky - v kolik ? Editováno: 2. Září 2009, autor: petropos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 Přijedu taky - v kolik ? čas ještě není upřesněn. ps: ta fotka v infu mi připomíná mou tapetu na pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petropos Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 Je to moje auto zezadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 já bych taky ráda přijela vás poznat..jenže jsem bez auta,tudíž netuším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2009 (editace) tak přijeď...BUSem...vlakem...na kole.....pěšky.....stopem....taxíkem.....na koni...na koloběžce..... to je možností co Editováno: 4. Září 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petropos Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 (editace) já bych taky ráda přijela vás poznat..jenže jsem bez auta,tudíž netuším Já bych řekl, že se tady určitě najde nějaky gentleman, který by byl ochoten pro mladou fanynku do Nejdku zajet . Nebo ještě lepší - až se celá banda sejdeme u Intersparu, tak bysme mohli uskutečnit spanilou jízdu za fanynkou do Nejdku . Co vy na to, pánové ? Editováno: 4. Září 2009, autor: petropos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 tak přijeď...BUSem...vlakem...na kole.....pěšky.....stopem....taxíkem.....na koni...na koloběžce..... to je možností co Marečku..nezklamals Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 Já bych řekl, že se tady určitě najde nějaky gentleman, který by byl ochoten pro mladou fanynku do Nejdku zajet .Nebo ještě lepší - až se celá banda sejdeme u Intersparu, tak bysme mohli uskutečnit spanilou jízdu za fanynkou do Nejdku . Co vy na to, pánové ? tak že by sse tu našel někdo,kdo by pro mě zajel-to zřejmě nehrozí..a a by ste jeli vy sem,to je zase na pendrek nebudete kvůli mě zajíždět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petropos Vloženo 5. Září 2009 Sdílet Vloženo 5. Září 2009 tak že by sse tu našel někdo,kdo by pro mě zajel-to zřejmě nehrozí..a a by ste jeli vy sem,to je zase na pendrek nebudete kvůli mě zajíždět Každej se tu strašně vytahuje, jako malou spotřebu má to jeho autíčko, takže v tomto ohledu problém nevidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 5. Září 2009 Sdílet Vloženo 5. Září 2009 Každej se tu strašně vytahuje, jako malou spotřebu má to jeho autíčko, takže v tomto ohledu problém nevidím ano a proto jsi vybrán. Z mnoha nábídek jsme zvolili tebe v tajném hlasování pro cestu pro "čerrtinku" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2009 já to nebudu..mě auto žere stejně jako já...takže moc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2009 Jako "neoficialní předseda" karlovarského srazu dávám do placu datum 12.9 nebo 13.9 !!! sraz by byl nejspíš u Sparu, pokud někdo nepříjde s lepší volbou Tak Ty samozvaný neoficiální předsedo , kolik lidí je nahlášeno..máš to alespoň nějak sesumírovaný..např. v excelové tabulce? ...a jak to bude probíhat....myslím ten sraz...za každého počasí? Jakej je oficiální program....... ..něco jako.... 1)Příjezd: 13:00 2)Seznamovací pokec : 13:00 - 13:05......nebop 14:20...dle počtu účastníků 3)Očumování aut: dle ukončení bodu 2 . . . : X) Konec srazu a odjezd účastníků : Tak jak to máš naplánovaný????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.