Krejdy Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Zdravím, lidi mohl by mi někdo změřit tloštku věnce triramenného a ctyrramenneho koženého volantu na OII? A kdyžtak i obvod? Diky nikde sem to tu nenasel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 já bych ti to i změřil, ale mám pouze skládací metr!!! btw. jen se ptám, proč to potřebuješ vědět???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Zajima me jestli je 3ramennej mensi a tlusci???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 (editace) Zase chceš Krejdy Tunit ?? Nejsem v práci autem. Jedině večer. Editováno: 21. Duben 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 ja tam mam obycejnej a uz takovej hnusnej... A vcera jsem jek s kamose BMW E90 a ma nadhernej volant... Tak chci taky co nejmensi a nejtlusci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Nikdy jsem to neoměřoval, ale myslím, že průměr je stejný a obvod beztak taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 ja tam mam obycejnej a uz takovej hnusnej... A vcera jsem jek s kamose BMW E90 a ma nadhernej volant... Tak chci taky co nejmensi a nejtlusci Ty sportovní volanty nejsou špatný. Ale nemám tuchy jestli jdou na Octu. Já bych ho asi neměnil páč mám multifunkčo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Ja bych chtel jedine origo, ale rozhoduju se mezi 4 nebo 3 ramenným. Multifunkci nechci, beztak tam mam komplet jinou muziku... A neorigo radio... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Jasný. Ty origo jsou dobrý a sednou do ruky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Ja bych chtel jedine origo, ale rozhoduju se mezi 4 nebo 3 ramenným. Multifunkci nechci, beztak tam mam komplet jinou muziku... A neorigo radio... musíš si vybrať podľa toho či napr. mne sa dobre drží na 4ramennom volante ten spodný spoj a môžem tak šoférovať jednou rukou niekedy....ale zasa s trojramenným som nikdy nešiel tak neviem aké má výhody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Tak co změří mi to někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Tak štvorramenný kožený má priemer 37cm a obvod venca 10cm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Diky tak jeste nekdo kdo ma RSo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Napiš Dolimu. Ten má RSku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Tak ted jsem meril ten muj gumak a ma 38 vnejsi prumer a obvod vence taky 10 cm.. Tak jsem zvedav jestli ten RS bude jinej???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Diky tak jeste nekdo kdo ma RSo Vezmu si z práce pravítko a změřím Ti to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 (editace) Ty nemáš doma metr? Editováno: 22. Duben 2009, autor: Krejdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Nejsem přes týden doma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvido27 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Tří ramenný kožený bez MF - průměr 37 a tloušťka cca 11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 23. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Takze rozhodnuto jdu do triramenneho... Jeste ho nekde sehnat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Vydrž než budu mít nový tříramenný MF a můj je Tvůj :-) Bych řekl, že rozdíl v těch údajích je chyba měření, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvido27 Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 dělá se tříramenný volant s MF ale bez pádel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Podle mě ano, ale ETKU nemám a nijak jsem to zatím hlouběji nezkoumal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Tříramenný multifunkční jen s pádlama - ve sportovním provedení (RS - perforace) a normálním provedení (bez perforace) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Jiz tu psalo par lidi, ze je triramenny MF bez padel. Myslim ze byl k videni v Lipsku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.