Host kadli Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Zdravim nefunguje mi zadní odstřikovač nevím co s tím. Může to být prdlou pojistkou?Hledal jsem která by to mohla být ale nenašel jsem poradíte někdo?Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napster050 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 A čerpadlo tlači ? Ak ide čerpadlo tak to poistkou nebude ale skor nejakou hadičkou alebo je nejakym sajrajtom zapchata tryska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host kadli Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 (editace) no něco bzučí tak asi čerpadlo jde zkusim mrknout pod tapec dveří kufru jestli tam něco neuvidim Editováno: 22. Duben 2009, autor: Blacky Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Me kdyz nesel zadni ostrikovac u FI, ale jakoby to bzucelo ze to chce strikat, tak to bylo motorkem prej, a tim ze se moc casto nepouzival, nevim jestli je to stejny jako u ROOMa ale je to dost mozny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host kadli Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 takže prasklá hadička v pátých dveřích. Opraveno na záruku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 a pricina? jako nekde primo ve dverich? ty vado to jsi do tech dveri asi napumpoval dost smesi co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host kadli Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 když otevřeš dveře nahoř je vedle pantů gumová krytka (harmonika) na kabely z pátých dveří do karoserie tak v tom rozpůlená hadička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 detail .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host kadli Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 jo uplně stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 ttyyjo., hned si to zkontroluju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 (editace) evidentna vyrobna vada .. material nezvladol .... info pre ostatnych . ono to nerupne hned . zacina sa to velminenapadne .. tlak vody spliechajucej na zadne okno sa pomali zmensuje ... az to prestane a tecie cez dver , do priestou zadneho svetla a mne tiekla voda dokonca aj cez 12V zasuvku v kufri ... .. oprava spojkou v sevise je nanic nakolko vzhladom na umiestnenie ta spojka casom prdne alebosa to ulomi na okrajoch .. odporucam poriesit vlastnymi silami .. a rozumnejsie .. Editováno: 15. Květen 2009, autor: LUKY-007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joannes Vloženo 10. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2016 V 15.5.2009 at 10:54, LUKY-007 napsal: evidentna vyrobna vada .. material nezvladol .... info pre ostatnych . ono to nerupne hned . zacina sa to velminenapadne .. tlak vody spliechajucej na zadne okno sa pomali zmensuje ... az to prestane a tecie cez dver , do priestou zadneho svetla a mne tiekla voda dokonca aj cez 12V zasuvku v kufri ... .. oprava spojkou v sevise je nanic nakolko vzhladom na umiestnenie ta spojka casom prdne alebosa to ulomi na okrajoch .. odporucam poriesit vlastnymi silami .. a rozumnejsie .. Ahoj, řeším stejnej problém u Supa II. Přesně to samé, prasklá hadička v přechodu do pátých dveří. Po 4 dnech mi dokonce přastalo fungovat elektrické ovládání dveří kompletně - ale to už je jiný příběh. Teď nevím, jak to řešit, předpokládám, že nějaká spojka určitě bude existovat, měnit celé vedení a rozebrat kvůli tomu celé auto se mi fakt nechce. Jaké řešení jsi měl Ty na mysli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.