Přejít na obsah

zadní odstřikovač

Host kadli

Doporučené příspěvky

Zdravim nefunguje mi zadní odstřikovač nevím co s tím. Může to být prdlou pojistkou?Hledal jsem která by to mohla být ale nenašel jsem poradíte někdo?Dík

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no něco bzučí tak asi čerpadlo jde zkusim mrknout pod tapec dveří kufru jestli tam něco neuvidim

Editováno: , autor: Blacky
Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek!
Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

evidentna vyrobna vada ..

material nezvladol ....

info pre ostatnych . ono to nerupne hned . zacina sa to velminenapadne .. tlak vody spliechajucej na zadne okno sa pomali zmensuje ...

az to prestane a tecie cez dver , do priestou zadneho svetla a mne tiekla voda dokonca aj cez 12V zasuvku v kufri ...

.. oprava spojkou v sevise je nanic nakolko vzhladom na umiestnenie ta spojka casom prdne alebosa to ulomi na okrajoch ..

odporucam poriesit vlastnymi silami .. a rozumnejsie ..

Editováno: , autor: LUKY-007
Odkaz ke komentáři

• o 7 let později...
V ‎15‎.‎5‎.‎2009 at 10:54, LUKY-007 napsal:

evidentna vyrobna vada ..

material nezvladol ....

info pre ostatnych . ono to nerupne hned . zacina sa to velminenapadne .. tlak vody spliechajucej na zadne okno sa pomali zmensuje ...

az to prestane a tecie cez dver , do priestou zadneho svetla a mne tiekla voda dokonca aj cez 12V zasuvku v kufri ...

.. oprava spojkou v sevise je nanic nakolko vzhladom na umiestnenie ta spojka casom prdne alebosa to ulomi na okrajoch ..

odporucam poriesit vlastnymi silami .. a rozumnejsie ..

Ahoj, řeším stejnej problém u Supa II. Přesně to samé, prasklá hadička v přechodu do pátých dveří. Po 4 dnech mi dokonce přastalo fungovat elektrické ovládání dveří kompletně - ale to už je jiný příběh.

Teď nevím, jak to řešit, předpokládám, že nějaká spojka určitě bude existovat, měnit celé vedení a rozebrat kvůli tomu celé auto se mi fakt nechce. Jaké řešení jsi měl Ty na mysli?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...