kibi Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Tak tohle je dost blbá náhoda...chudák nic netušící chlápek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 To neni možny!!! Sice jsem se tomu smál ze začátku ale strašnej pocit když z ničeho nic přiletí něco co vůbec neočekávaš.ŠÍLENY!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 u mne stejná reakce...první mi to přišlo směšný, ale když se pak chlápovi nechtělo vstát a člověk si uvědomí kolik asi to kolo z tiráka váží - no chlápka to muselo zvalchovat pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Jo to nasere... To mi pripommelo nedavno zkouknute video... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 MASAKR!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Vždyť to bylo i ve zprávach, ale dávno, jináč parádní zasah Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Presne taky si matne vzpominam ze to bylo nekolik let zpatky ve zpravavch. Ten manik co ho povalila pneu pry mel mnohocetne zlomeniny obou nohou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 To patřilo k tomu prvnímu ale ten druhý? Nevim nevím , to už asi nerozchodil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 no dopr.... to druhý videjko je mnohem bolavější sice se může stát každýmu že zapomene co má zaháklý za auto, ale tady to posr@l celkem dost...no nevim nevim jestli to rozchodil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Tady mel manik na benzine zase "zprdele kliku", nebyt stojanu tak je na kasi... Pohled z druhe kamery (v cca polovine videa) Vam vse dojde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Tak ten se musel podělat apotom chlastat tyden, že to přežil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 podruhý se narodil...jasná věc pěkný videjka Sejvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
traveller Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 kua já bych asi týden chlastal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 A já šukal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napster050 Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 "Šukání je pro decka, chlapi si vipijou." :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 no to stema pneu jak ho sejmuli...no prvne jsem se smal ale potom me bylo jasny ze borec po svejch asi neodejde .. au asi to muselo bolet..ode dneska se divam pri tankovani zasadne zasebe :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Nesnáším situace které nemužu za žádnou cenu ovlivnit...mužu si dávat sebevětší pozor ale vždy se najde nějaký zmrd co muže změnit náš život během několika sekund což je dost nepříjemná představa.Brrr...otočme list. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Strašná náhoda, která mně ze všeho nejvíce děsí. Chudák chlápek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Tak tohle je dost blbá náhoda...chudák nic netušící chlápek Myslím že to je dole v Teplicích jak je OMV a kolem vede silnice na Ústí...ten náklaďák musel jet od Ústí na Teplice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.