Woody Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Bejt Praha blíž, tak dorazíme na SKODAHOME a nemusíme se slízat na dědině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapros Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 (editace) A do zadní části těla s počasím Editováno: 18. Květen 2009, autor: Standis pozor na sprostá slova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Už tu prší a svítí do toho slunko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 synci já vážně nestíhám, musím do polska, páč jedině tam se dá ušetřit nějaký lowe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Hoší, tak jako vždy luxus pokec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Sice taková rychlovka ale pokec byl fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapros Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 fajne fotečky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Seržo, to je ten s tou fabkou http://www.tkoz.cz/coppermine/index.php?cat=10215 já věděl, že jsem ho někde viděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Bylo suprr, nejlepsi to bylo stim fatanem vedle stalkyho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Woody to je ta fabka ktera jela kolem ze? Na tom mobilu toho moc nevidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 (editace) Sergeji a kdy svolame zase dalsi sraz? Editováno: 18. Květen 2009, autor: wiglegummi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Jj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 No vidíš Woody,že ten sedan nebyl stříbrný.Jinak kluci fajn pokec a jsem rád že jsem poznal další kluky osobně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Bylo suprr, nejlepsi to bylo stim fatanem vedle stalkyho. Jj, to Fáčko mělo drsné pérování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 (editace) S Ramatiklem jsem ještě chvíli kecali, potom, jak jste odjeli a přišli jsme na to, proč má ten předek tak vysoko. On byl určitě v PENNY na náku minerálních vod na celé prázdniny http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...t&p=1101512 Editováno: 18. Květen 2009, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 týýý jo, tam byl aji Jarda s octou, tak to jsem to všechno prošvihl.... fňuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SERGEJ_3 Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 (editace) pro zadne mineralky sem nebyl ale muzu se na to aspon vymlouvat a byl to dalsi luxusni srazek, a naplanujem dalsi ale myslim ze ted budou Beskydy takze se vetsina lidi sejde tam, tak to nebudeme moc hrotit 2 woody : jo tak tu fabku znam... Editováno: 18. Květen 2009, autor: SERGEJ_3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 mě to dneska časově neklaplo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SERGEJ_3 Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 to je skoda... cekali jsme na tebe a vyhlizeli te Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 (editace) Badys : Zas nějaký byznys, co ? Zajda : No a kdes byl woe ? Editováno: 18. Květen 2009, autor: Storm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 No tak po zkouknutí fotek mě ještě víc mrzí,že jste to naplánovali na mojí odpolední směnu a já tam nemohl přijet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SERGEJ_3 Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Neboj, bude dalsi sraz a to naplanujem podle tvoji sichty,ok? teda tak aby to vyhovovalo nam vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Hmmm ale kdyz se zavdecis jemu tak zas stim naplanovani nevyhovis treba me, mam opacne sichty. Ale ja se pokusim nejak zaridit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.