Jan Podborský Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Zdravím, potřeboval bych popis zapojení konektoru spínače oken ve dveřích řidiče z Octavie r.v. 2001. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 a důvod ? nejsou konkrétní funkční výstupy je to přes odpory spínané proti zemi vede ze spínače do dveřní jednotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Podborský Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Chtěl bych to zkusit zapojit do Feldy. Stačí mi alespoň přes které piny je připojeno podsvícení.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Chtěl bych to zkusit zapojit do Feldy. Stačí mi alespoň přes které piny je připojeno podsvícení.Díky ovladač z octavie nemá silové kontakty (nepřenese žádný proud) bez dveřní jednotky to nebude fungovat podsvit je 12 +, 11- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Podborský Vloženo 9. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Díky moc, to mi stačí. Chci zkusit změnu podsvícení. Originál stahování ve Felicii má taky vlastní řídicí jednotku a ze spínače vede jen jeden drát. A prosím tě nevíš jak je řešeno zapojení zamykání a odemykání? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 jedním drátem proti zemi jedno jde přímo na zem druhý přes odpor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Díky moc, to mi stačí. Chci zkusit změnu podsvícení. Originál stahování ve Felicii má taky vlastní řídicí jednotku a ze spínače vede jen jeden drát. A prosím tě nevíš jak je řešeno zapojení zamykání a odemykání? Díky za odpověď jenže ve feldě má každá stahovačka svojí řj a spínač stahování posílá na ten jeden drát + nebo - podle toho kam to má jet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.