Publikováno Květen 7, 200916 r AHoj, chci se zeptat, zda někdo nějakým způsobem realizoval dodělání mlhovek na octavii I, kupoval jsem starší vůz a nevšiml si, že mlhovky (nepochopitelně) nemá. Co jsem zjišťoval, tak to směřuje na výměnu celých světlometů, samozřejmě přepínače a hafo práce. Žádné externí světla do nárazníku (jako u OII) se mi vypátrat nepodařilo. Díky
Květen 7, 200916 r Preco hned menit svetla . Domontovat sa hmlovky daju. Za prednu masku, do mriezok co su v narazniku dole. Hladaj foto aj tema tu je.
Květen 7, 200916 r Napoviem, ze hmlovky davaju napriklad z felicie face, tie gulate. Su rovnake ako na ktorysi novy voz, len ta cena je inde.
Květen 7, 200916 r Autor Napoviem, ze hmlovky davaju napriklad z felicie face, tie gulate. Su rovnake ako na ktorysi novy voz, len ta cena je inde. A to tam pasují?Zkusím se někde optat, díky
Květen 7, 200916 r A nebo jako to mam ja.... http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...0&start=400
Květen 8, 200916 r AHoj, chci se zeptat, zda někdo nějakým způsobem realizoval dodělání mlhovek na octavii I, kupoval jsem starší vůz a nevšiml si, že mlhovky (nepochopitelně) nemá. Co jsem zjišťoval, tak to směřuje na výměnu celých světlometů, samozřejmě přepínače a hafo práce. Žádné externí světla do nárazníku (jako u OII) se mi vypátrat nepodařilo. Díky Starsi vuz. Ja mam r.97,najstarsi a mam hmlovky. Urcite nemas hmlovky? Su to tie cocky v hlavnom svetlomete. Len pre istotu. A teraz k tej mriezke. ja som napr do nich namontoval LED DRL a minuly tyzden ked som bol u TDIFuna v Garazi na cip tak mi bolo poradene aby som to prelozil koli obmedzenemu prudeniu vzduchu na intercooler. Aj tak je maly a ma co robit aby stihal chladit a nie este ho dusit. Tak som zhodil naraznik zase dole,prelozil drlky. Musel som vyrezat z vystuhy aby sa do nej schovali svetla...
Květen 9, 200916 r Taky si myslím, že O1 1997 mlhovky má, jen je má umístěné ve světlech, což každého nenapadne, mě to taky nenapadlo. Zapínají se tak, že pustíš světla a kolečko povytáhneš k sobě, má dvě polohy - zapínání přední a zadní mlhovky.
Květen 9, 200916 r Pokud má verzi LX (což je základní výbava), tak ta myslím mlhovky nemá. Mlhovky měly až verze GLX. Jinak není nic jednoduššího než jít a podívat se, jestli světla mají v sobě po stranách čočky, pokud jo, tak mlhovky mají a pokud je tam chrom záslepka, tak mlhovky nemají
Květen 9, 200916 r Pokud má verzi LX (což je základní výbava), tak ta myslím mlhovky nemá. Mlhovky měly až verze GLX. Jinak není nic jednoduššího než jít a podívat se, jestli světla mají v sobě po stranách čočky, pokud jo, tak mlhovky mají a pokud je tam chrom záslepka, tak mlhovky nemají Lidi, já je mám a to ve světlech a pokud hodně jezdíte, tak zjistíte, že ty mlhovky místo aby svitili pod mlhu, tak svítí do ní a je to horší. Takže jsem dospěl k názoru, že je používám jen při rychlé jízde k osvětlení krajnic a pak jako denní svícení. A proto říkám že jsou na hovno. A proto s tím u škodovky u modelu 2 skončili a zase se vrátili ke starýmu osvědčenýmu systému dole ve spojleru.
Květen 13, 200916 r Autor Ptám se jelikož je tam nemám, ačkoli je to 2005. Vůbec mě při koupi nenapadlo,že tam nebudou (jsem druý majitel). Takže bych tam rád nějaké měl, s normálníma světlama v mlze jezdit prostě nejde, tak se ptám, jestli má někdo elegantní funkční řešení. Díky všem
Květen 13, 200916 r Jenik005 . Napis aka to je OCTAVIA??? Bud to je CLASIC??? , TOUR???? AMBIENTE, ?? ELEGANCE??? Mozno ze povodny majitel tam aj mal svetla s hmlovkami ale ich poskodil a dal tam lacnejsie bez hmloviek. Hod foto spinaca svetiel co mas v interieri. A este rozpoj konektor na prednom svetle a hod foto konektora+pinou. Potom uz ti poradime VIAC a co a ako vymenit.
Květen 15, 200916 r Autor Jenik005 . Napis aka to je OCTAVIA??? Bud to je CLASIC??? , TOUR???? AMBIENTE, ?? ELEGANCE??? Mozno ze povodny majitel tam aj mal svetla s hmlovkami ale ich poskodil a dal tam lacnejsie bez hmloviek. Hod foto spinaca svetiel co mas v interieri. A este rozpoj konektor na prednom svetle a hod foto konektora+pinou. Potom uz ti poradime VIAC a co a ako vymenit. Je to OctaviaI Tour, r.v. 2005. V reflektoru jsou záslepky, přepínač světel nemá polohu pro zapnutí předních mlhovek, jen pro zapnutí zadní mlhovky, čili to tak je z výroby, což je podle mého přinejmenším smutné. Zkusím nafotit ten konektor, ale podle mě tam ani nejsou natažené kablíky. Tak uvidíme, díky, cením si rady a pomoci všech!
Květen 15, 200916 r Ak je to OC1 TOUR a ma v prednych svetlach zaslepky tak hmlovky tam NEMAS a ani kable tam nemas tahane na hmlovky. Najrychlejsie a najjednoduchsie+ najlacnejsie riesenie je domontovat predne pridavne hmlove svetla.
Květen 15, 200916 r Autor Ak je to OC1 TOUR a ma v prednych svetlach zaslepky tak hmlovky tam NEMAS a ani kable tam nemas tahane na hmlovky. Najrychlejsie a najjednoduchsie+ najlacnejsie riesenie je domontovat predne pridavne hmlove svetla. Je to tak, prostě to tam není z výroby, což mě překvapiklo, že škoda v 21. století šetří i na takové věci. No nic, jak říkáš, musí s eto dodělat. tak mě zajímalo, jestli to někdo řešil, případně jaké přídavné lampy přináší nejméně montážních problémů. Nicméně díky
Květen 21, 200916 r Zdar, já mám classic 2002, podívej se kolik ti vede ke světlu drátů. Pokud jich tam máš 8, tak máš přípravu na mlhová světla, stačí vyměnit hlavní světlomety a za levým plastem pod palubkou vzadu jsou vyvedený dráty a ty už jen zapojit. Zapojený to měl zdejší "Vaša" za 15 minut. Samozřejmě musíš vyměnit i hlavní spínač světel, aby měl i přední mlhovky. Pro kontrolku na budíky nutno natáhnout nový kablík. Je to tak, prostě to tam není z výroby, což mě překvapiklo, že škoda v 21. století šetří i na takové věci. No nic, jak říkáš, musí s eto dodělat. tak mě zajímalo, jestli to někdo řešil, případně jaké přídavné lampy přináší nejméně montážních problémů. Nicméně díky
Květen 26, 200916 r Autor Zdar,já mám classic 2002, podívej se kolik ti vede ke světlu drátů. Pokud jich tam máš 8, tak máš přípravu na mlhová světla, stačí vyměnit hlavní světlomety a za levým plastem pod palubkou vzadu jsou vyvedený dráty a ty už jen zapojit. Zapojený to měl zdejší "Vaša" za 15 minut. Samozřejmě musíš vyměnit i hlavní spínač světel, aby měl i přední mlhovky. Pro kontrolku na budíky nutno natáhnout nový kablík. Děkuju. Dráty jsem ještě nekontroloval, nicméně se obávám, že tam nejsou, což mi tu už bylo potvrzeno. Nu což, holt s ebudou muset protáhnout:-( Díky
Květen 31, 200916 r Je to OctaviaI Tour, r.v. 2005. V reflektoru jsou záslepky, přepínač světel nemá polohu pro zapnutí předních mlhovek, jen pro zapnutí zadní mlhovky, čili to tak je z výroby, což je podle mého přinejmenším smutné. Zkusím nafotit ten konektor, ale podle mě tam ani nejsou natažené kablíky. Tak uvidíme, díky, cením si rady a pomoci všech! Zdarec ja mam 2004 tour z německa a taky je tam nemám tak že řeším stejnej problém.Tak až na něco přijdeš tak dej echo.Díky
Květen 31, 200916 r Ptám se jelikož je tam nemám, ačkoli je to 2005. Vůbec mě při koupi nenapadlo,že tam nebudou (jsem druý majitel). Takže bych tam rád nějaké měl, s normálníma světlama v mlze jezdit prostě nejde, tak se ptám, jestli má někdo elegantní funkční řešení. Díky všem Jen doufám, že si někdy s OI v mlze s mlhovka jel, abys nebyl potom sklamanej. Můj názor je takovej, že jsou prostě ty mlhovky ve světlech moc vysoko a svítí to na prd. Zlatá felicie co jsem měl před tím.
Květen 31, 200916 r Taky se přikláním k názoru, že ty mlhovky měly být dole a ne ve světlech. Před Octou jsem měl Š120, kde jsem si dodělal mlhovky pod nárazník a musím říct, že u té Š120 měly o 100% větší účinost než u Octy
Červen 2, 200916 r Mojí octu tour jsem kupoval před rokem jako novou a taky nemám mlhovky. Upřímě řečeno ani jsem po nich netoužil, protože v předchozí octavce jsem je měl a sdílím názor, že umístnění mlhovek v hlavním reflektoru stojí za starou belu a jsou do OPRAVDOVÉ mlhy neúčiné. Proč se asi škodovka na octavii II vrátila s mlhovkama dolů??? Aby autor tohoto vlákna nebyl zklamaný, až ty mlhovky po všech problémech zprovozní...
Červen 5, 200916 r A nenapadlo nekoho jaky typ mlhovek umistit dolu do narazniku??? Ja jsem nad tim dumal jen vedet jakej typ mlhovek a z jakyho auta tam umitit. Me osobne by se mi libilo mlhovky z nejnovejsi octavky s denim svicenim. Ale porad jsem na vaskach s tim typem mlhovek Co vi na to.
Červen 5, 200916 r Tie nove tam dostanes, len nebudu dobre "namierene", koli tvaru naraznika. Uz tu boli aj nejake fotky. Skor by som sa ale priklanal k hmlovkam z RS, tie gulate by tam dobre ukazali podla mna... A nad ne dostanes pripadne aj denne svietenie ak by si chcel.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.