Přejít na obsah

Výlet Praha-Kyjev


Doporučené příspěvky

Romariooo: koukej mi tu přestat lobovat :smich::aggressive:

TomasB: rybařit se tam dá, a jako že se tam rybaří fakt hodně. ale nevyznám se v tom,takže nevím co tam žije. a jak moc dravý to je, když se to koupe v radioaktivní vodě :D jinak to balšoje ozero je Kyjevská přehrada (tzv. kyjevské moře) a je velká asi jako Karlovarský kraj :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

TomášB:my máme totiž problémek...jsem tu jedinej kdo chce jet autem....a samozřejmě ty...jenže já kvůli razítku auto vzít nemůžu...takže ty lidi co chtěj jet semnou v autě + já se nemáme ke komu připařit...ty jsi plnej...takže se jede do katowic autem a dál letadlem...uvidíme po tomhle víkendu co a jak na sto procent...

Kurňa, to neumíte někdo vzít auto a jet autem? To se tak toho bojíte? Já Jsem si dneska zabukoval v organizeru dovču od 13.7. do 24.7. a hodlám dále pokračovat směr Jalta, Sevastopol, Odesa a zpět Pardubice. Celkem asi 4000km :)

Tak nehrajte zagorky a dopřejte těm kárám čerstvej luft :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

zatím se ptám čistě ze zvědavosti, dáte mi někdo odkaz na nějaký 3 * hotel? A nebo hodně slušný 2*? Jel bych autem, nezávodím, takže bych tam asi jel pomaleji než ostatní... (Po dálnici jezdím cca 120 km/h.) 200 jsem jel jen když jsem utíkal splašenému trabantu v Maďarsku. Vyloženě ohrožoval mojí bezpečnost :-(

Asi bych jel s kamarádem ve dvou mojí Octávií...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mic-net:no ono jet rychle se snad dá jen tu u nás...na uzemí polska a dál na ukrajině bych to ani nedoporučil...nejsou tam na rychlou jízdu silnice..a v ukrajině pokuty...

TomášB:tam kam chceš jet ty to je dovolená na dvy týdny...my jsme však plánovali jen na týden...na pár dní...zkus se teda dohodnout s mic-net..třeba by jel i tam dál...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mic-net: takhle je to těžký, spíš mi napiš do SZ částku, kterou jsi ochoten zaplatit za noc a já ti podle toho něco najdu, dělám to takhle vždycky. Na ty hvězdičky se moc spoléhat nedá. Ale hlavně jsem nepochopil, jestli mám hledat jen v Kyjevě, nebo i třeba cestou ve Lvově.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hotel střední a vyšší střední kategorie stojí od 80 do 280 hřiven...někdy i více...

jestli je 1 hřivna 2,50 , tak myslím, že ceny víc než dobré. Oproti tomu co je směrem na západ, tak je řeč o stejných číslech, ale jiných měnách :)

Jde mi jen o to, abych bydlel tak nějak v něčem co odpovídá evropskému standardu, nerad bych bydlel v nějaké "noře" ;) Samozřejmě, za čím míň, tím líp, ale ne za každou cenu.

Editováno: , autor: TomasB
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To myslíte s cenama vážně? To asi není v kč, že? Myslel jsme že za 1000kč na den pro 2 lůžkový pokoj v Evropském standardu nemám šanci... A spolucestujícího nemám, prý nemá peníze :-( A sám bych to asi odřídit v rozumný čas nezvládl. Na mě už je dost 500km v kuse... (Mám odzkoušeno, hold jsem "sváteční" řidič.)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě uvidím páč těch cca 1.200 Km tam a ještě jednou to samý zpátky ale zase když bude s kým :palec2: tak proč né si udělat dovolenou !!!

BYch se možná přidal? :p kdybys měl místečko v car.. ale musel bych si zařídit pas, penize, volno, pojisteni.. svým se mi tam moc nechce :feve:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tomas: ty by ses na UK a veškerém východě o auto nebál?

PS: mám dojem, že pojištění proti krádeži se na cizinu nevztahuje, takže bychom ořezali i s pojištěníma.. musel by sis to elda připojistit a tu taxu enchcu vědět lol jinak plánoval jsem tam výlet už 2x s kamošem, páč má rodinu v UK, ale ěnkde hoooodne výše.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vy jste všichni jak zblázněný, to si fakt někdo myslíte, že o vaše fabie a octavie tam někdo stojí? :D jo kdybyste tam jeli BMW 7, tak neřeknu, ale takhle... nic se neboj, nikdo ti tam auto krást nebude ;) ta pravděpodobnost je stejná asi jako v ČR

ty hotely... no, já jsem byl ve Lvově, kterej obecně platí jako dražší, tady v tom hotelu: http://www.burger.com.ua/ a já myslím dobrý. jinak tam něco stopro najdeš i bez předchozí rezervace, kolega to tak dělá, ale otázka je jak to bude vypadat a kolik ti to zabere času. tak nevím...

co se týká kvality silnic, tak asi takhle. 1300 km (Kyjev - Praha) jsem ujel za 21 hodin (+4 hodiny) na hranicích. od hranic Krakovec (PL/UA) do Kyjeva jsem to zvládnul asi za 9 hodin. Čechy jsem přejel za necelý 4 hodiny a zbytek byl Polsko. Na ukrajině není tak problém s kvalitou silnic (i když jsou horší než v Čechách) jako v tom, že dálnice často vede vesnicema a je omezená na 60km/h a policie to kontroluje. tak proto.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak kucí všichni co jste projevili zájem - zkuste to pořešit do neděle, kdo jedete a kdo ne, pak už musím pro miru a spol zarezerovat letenky, dokud jsou za slušnou cenu (klidně můžete letět s nimi, je to nejjednodušší způsob). Viz o stránku dřív.

Zatím to vypadá, že jede autem jen TomasB, jenže ten má zase v plánu projet celou Ukrajinu... no, nechám to na vás, ale já se z Kyjeva nehnu :D dovolenou mám až týden po tom, a to bude v Chorvatii ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...