zabiak Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 http://skodaoctavia.cz/videa-zdarma/skoda-...ift-prvni-jizda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 peknaaa, to auto me ze predu pripadaaa takovy nasranyyyyyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 ..ale bohuzel z videa je jeste vice videt jak predek absolutne nekoresponduje s usledejma bokama nebo zadi vozu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 To je fakt, že ze zádu to nepoznáš že je to RS. Přijde mi jako by dělali RSo a už měli předek a přišel šéf tak chlapy končíme na zadek nejsou prachy Tam měli dát nějaké výraznější křídlo. A nárazník nějak dotunit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Stará je hezčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Me se moc nelibi, opravdu mi stara prijde hezci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 ppodla mna je ovela krajsia a agresivnejsia ako predosla Aspon zpredu na 101 % Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*pepa* Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Jednoznačně hezčí než O2 RS. Tahle RS se fakt povedla. Trošku škoda, že nezvedli výkon na 220koní, to by pak u mě měla vyhráno na celé čáře a byl by to i logický krok. O1 měla 180koní, O2-200. Konkurence nás tady trochu předběhla-Mégane Sport 250 koní, Leon Cupra 240, atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 tipujem, ze 220 bude az pre ORS 3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Docela sa mi to paci. OII facelift nie je pekna ked je to socialna verzia bez hlín a listiciek.... Ale to RS II FL sa mi pozdava. Uvidim ako to bude pôsobit zaparkovane niekde na ulici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.