Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Nazdarek, jelikoz moturek jde vykonove nahoru a na aute jsou 17tky a uz brzdy nestihaji poradne brzdit, zacal jsem pripravovat brzdy z ORS.

- tehlice jsem nechal otriskat a nove zaloziskovat

- kotouce puvodni ORS, desky take (zanovni :) )

- brzdice ocisteny a natreny

- ostani veci nove + srouby :)

Nasadil jsem to na nove tlumice a dal na auto. Vsechno by vyslo, ale problem s poloosou.

Z homokinetickeho kloubu co jde tisicihran do loziska, tak neni dostatecne dlouhy na poradne dotahnuti.

A ted k problemum: da se vymenit homokinetak z fabie na octavackou, bez vymeny poloosy????

resil to uz nekdo z vas?

Zkuste me poradit, zda pujde jen vymenit homokinetak a uz to tam konecne nahodim :)

Prikládám nějaké fotky z přípravy...

post-161-1243537755_thumb.jpg

post-161-1243537768_thumb.jpg

post-161-1243537786_thumb.jpg

post-161-1243537802_thumb.jpg

Upraveno od JohnyS

počkej...ty jsi měnil i těhlice...?Bych řekl že jsi měl dát těhlice FRS(pokud jsi je neměl) a na ně brzdy OI RS a neměl by jsi problém.

• Autor
počkej...ty jsi měnil i těhlice...?Bych řekl že jsi měl dát těhlice FRS(pokud jsi je neměl) a na ně brzdy OI RS a neměl by jsi problém.

A to by na tehlice z FRS pasovali trmeny z ORS? kurdeee, to me nerikejte!

jj je to tak...

Cus chlape, asi si to trochu pohnojil. ;-) ale verim ze uz to mas v kupe. HEH. Co zadna naprava tam ostavaju klasika kotuce 232 ci planujes nieco lepsie? 256 chladene? Ak ides robit aj zadok tak uz to mas premyslene? Ak ano hod nejaku inspiraciu ;-)

Přesně jak říká Najmis :doh

je to tak, těhlice jsi měl nechat z FRS. :D

njn stane se... ;) .určitě si to ted bude JohnyS pamatovat do smrti... :)

Když už se tu zmínily zadky 256mm ...s nima je to jak...?nějaký upravy...?to zas nevím já... :)

Upraveno od najmis

Toz ty zadky ma tiez zaujimaju ;-)

zadky přehodíš uplně stajně jak předky. jen musíš ještě vyměnit krycí plechy. Ale 256 neseženeš :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Dokonce když seženeš celou nápravu z octy RS I tak ji můžeš přehodit za tu z fabky. je to stejné

Táák to je fajn.... :palec2: ted už jen sehnat nápravu z OI RS... :D

anry: Wau tak to čumim, fakt je to stejné, ty to máš tak na káře..?

JohnyS: Byla by ještě možnost použít původní těhlice, uříznout původní držáky a nachat si vyrobit redukci podobnou viz. obrázek, každopádně těhlice z FRSa by byli nejlepší řešení, přeci jen se jedná o brzdy.

Na fotu těhlice Škoda Favorit brzdiče Octávia RS.

post-79-1244729181_thumb.jpg

post-79-1244729428_thumb.jpg

Upraveno od Thomas

Robil uz niekto upravu zadkov na Fabii??

příští týden bych ten zadek mohl prakticky vyzkoušet...měl bych mít přední(na 312) a zadní brzdiče(na 256) kol5

Hod potom foto a nejake info ;-)

jj jak bude čas tak to zkusím nahodit... ;) zadky si možná nechám a předky pujdou do světa...

• Autor

Ahoj, tak problem je už vyřešen... koupil jsem nový komplet 288mm ala FRS1 či FII, ROOM, předělal jsem těhlice a je to nachystané k montáži. Přidávám foto, jak jsem pak vyskládal dva komplety :)

Jinak komplet co zůstal na octu, se už prodává v bazaru :)

post-161-1244996656_thumb.jpg

post-161-1244996674_thumb.jpg

post-161-1244996685_thumb.jpg

Kluku sikovna si :palec2:

johnys: jj vypada to fakt super, len skoda ze si mal tolko problems okolo, uz to mohlo byt na aute, ja som tiez kupil komplet predok z FRS a dva dni na to som zistil ze tam pasuje aj OIRS...skoro ma porazilo lol asi pojdem tiez do toho v buducnosti...

No tak to se bude fábule mít.... :):palec2:

• Autor

Konečně začne aspoň brzdit. nejak s těma sedmnactkama to nechce se ubrdit :)

Ale diky za cenné rady a podporu.. pak dam foto a prvni zazitky z brzdeni :)

jj mít 17" a malý brzdy je celkem prekérka.... :) napiš jakej je rozdíl až se zajedou... ;) ted to bude asi nemastný,neslaný... ;)

držim palce, ať to dopadne a taktéž jsem zvědavej na výslednej efekt :palec2: na OIRS koláče narveš ještě 15ky, neboo už jsi odsouzenej na 16 a vejš? :)

312- 16" min.

288-15" min.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.