přema hp Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Ahoj chtěl bych Vás poprosit o radu o FRS jsem si nechal vyměnit normální budíky za budíky s maxíkem skoro vše je ok, jenom mě víc svítí stupnice paliva a teploměru a naopak otáčkoměr a rychloměr svítí o poznání míň a to tak, že je v noci těžké vidět na stupnic např. rysku 70ky. Ostatní kontrolky svítí OK jenom ještě přední mlhovka svítí málo.Nevíte někdo jak to napravit. Předem moc díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 ¨Múže tam bejt špatná dioda. Dej to na "reklamaci " tomu kdo Ti je měnil nebo od koho je máš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
přema hp Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 (editace) ¨Múže tam bejt špatná dioda. Dej to na "reklamaci " tomu kdo Ti je měnil nebo od koho je máš. fíha to myslíš, že by tě didod bylo špatných tolik. Jinak vůbec netuším kolik jich tam je a kolik stojí jedna. Jinak jsou ještě měněny ručíčky za ty z Pola GT, tak nevím jestli to má na to nějaký vliv. Editováno: 30. Květen 2009, autor: přema hp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Bílá stojí 10kč, Barevný sou levnější. Mě špatně svítí osvětlění rychlostí ventilátoru. Po rozdělání se zjistilo, že to někdo lepil a zapalal to od lepidla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
přema hp Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Bílá stojí 10kč, Barevný sou levnější.Mě špatně svítí osvětlění rychlostí ventilátoru. Po rozdělání se zjistilo, že to někdo lepil a zapalal to od lepidla. Kolik je tam žárovek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodbine Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Ručičky na to vliv nemají, je to jenom kousek průhlednýho plastu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
přema hp Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Ručičky na to vliv nemají, je to jenom kousek průhlednýho plastu. Co s tím mám teda dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Rozebrat a podivat se. Kolik je tam LED netuším. Ale já jich v rádiu RHAPSODY mám 52. Na fotce vidíš jak mi ovládání ventilátoru nesvítí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Ahoj chtěl bych Vás poprosit o radu o FRS jsem si nechal vyměnit normální budíky za budíky s maxíkem skoro vše je ok, jenom mě víc svítí stupnice paliva a teploměru a naopak otáčkoměr a rychloměr svítí o poznání míň a to tak, že je v noci těžké vidět na stupnic např. rysku 70ky. Ostatní kontrolky svítí OK jenom ještě přední mlhovka svítí málo.Nevíte někdo jak to napravit. Předem moc díky za rady Nemas zmenenou barvu podsviceni nebo je to orig zelena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodbine Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Taky se přidávám k tomuhle problému s tím, že celý budíky svítí jakoby míň než ty původní bez maxidotu. Nevíte někdo, čím by to mohlo být? A problém č. 2, nezbyly někomu, kdo předělává podsvícení, ty původní žlutý diody z maxidotu? Mám červeně podsvícenej spodek a žlutě údaje z rádia (takovej kočkopes), tak bych to chtěl sjednotit do původní barvy. A kdyby se našel někdo šikovnej z okolí Plzně, kdo mi to přehodí, bylo by to naprosto dokonalý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
přema hp Vloženo 5. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Taky se přidávám k tomuhle problému s tím, že celý budíky svítí jakoby míň než ty původní bez maxidotu. Nevíte někdo, čím by to mohlo být?A problém č. 2, nezbyly někomu, kdo předělává podsvícení, ty původní žlutý diody z maxidotu? Mám červeně podsvícenej spodek a žlutě údaje z rádia (takovej kočkopes), tak bych to chtěl sjednotit do původní barvy. A kdyby se našel někdo šikovnej z okolí Plzně, kdo mi to přehodí, bylo by to naprosto dokonalý. Tak já mám už budíky v cajku, byl tam špatný odpor, tak jsem dostal úplně nové a vše OK. Maxík svítí celý červeně a ikony se zobrazují žlutě. Otočení barev je prý softwarová záležitost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 no tak to otocenie farieb softom asi tazko...teda neviem presne v maxidotoch sa nevyznam ale bud ak sa chce zmenit farbu LCD dyspleja tak zmenou diod lebo tie to farbia alebo zmenou- otocenim polarizacnej vrstvy v dyspleji, vteda sa farby vymenia ale nie zmenia za uplne inu......ak sa mylim opravte ma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
přema hp Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 no tak to otocenie farieb softom asi tazko...teda neviem presne v maxidotoch sa nevyznam ale bud ak sa chce zmenit farbu LCD dyspleja tak zmenou diod lebo tie to farbia alebo zmenou- otocenim polarizacnej vrstvy v dyspleji, vteda sa farby vymenia ale nie zmenia za uplne inu......ak sa mylim opravte ma... Maxi dot- je dvoubarevný má žlutou a červenou barvu záleží jak je nakodovaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maluch Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 A víš jak se ty barvy tedy kódují? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 maxidot je dvojbarevnej jen v horní třetině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maluch Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 A to se dá změnit kódováním? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 nedá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maluch Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Myslel jsem si to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marbej Vloženo 19. Únor 2014 Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 Ahoj, potřeboval bych poradit. Nedávno jsem si pořídil Fabii RS se zabudovanou GPS a maxidotem. Přišlo mi, že zpočátku svítila celá obrazovka maxidotu, v současné době však po nastartování svítí 2/3 a horní třetina je zhasnutá (obr.1). Když pustím rádio, rozsvítí se i horní třetina, ale pod názvem radiové stanice je viditelná tenká černá čára (obr.2). Má po nastartování svítit celý maxidot, nebo se mi to jen zdálo a je normální, že svítí pouze 2/3 a teprve po zapnutí rádia svítí celý. Děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Únor 2014 Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 Po zadání slova "maxidot" do vyhledávání vyskočí 72 výsledků a ty musíš založit 73 téma... Přesouvám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marbej Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 Nové téma jsem založil, protože jsem v předešlých nenalezl odpověď. Vzhledem k přesunutí dotazu pod jiný, který s mým dotazem souvisí velmi vzdáleně, se odpovědi pravděpodobně nedočkám. Takže děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 Máš pokračovat v podobném tématu (viz pravidla) - nikde není dáno, že tam odpověď najdeš, prostě jen budeš pokračovat dál v již založeném tématu. Jelikož jsi toto neučinil, udělal jsem to já za tebe. A snad si nemyslíš, že za tebe budu pročítat desítky vláken? To je tvůj problém. Taky jsem to mohl smazat bez náhrady. Na odpověď na tvůj problém to nemá žádný vliv - buď se najde někdo, kdo to ví, nebo ne. Nic víc, nic míň. A je jedno, v kterém vlákně o maxidotu to bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 No dle mého to funguje správně, horní třetina je pro rádio + hlášení o autě (nedostatek vody v ostřiku, palivová rezerva atd) jinak nesvítí, proto ti kteří nemají origo rádio tak jim svítí jen 2/3..S tou černou linkou, může tam být vada na tom displeji, je to normální postupem času odchází. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marbej Vloženo 22. Únor 2014 Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 Děkuju za odpověď. Já bych právě řekl, že mi po nastarování svítila i ta horní třetina, ale myslím že nic neukazovala (jen svítila). Protože teď, když přiju k autu a nastartuju, tak mě ta horní třetina vždy "praští" do očí. Možná zkusit vyměnit display? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Únor 2014 Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 (editace) To můžeš taky zkusit, ale s výměnou neporadím,nevím jak se dělá, ale teoreticky by to nemělo být nic těžkého Ale pokud svítí 2/3 a pustíš rádio a svítí celý (3/3) tak je v pořádku Editováno: 22. Únor 2014, autor: LiborTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.