Březen 28, 200619 r Jak drží zapalovač v tom středním panelu??Nemohu ho odtud dostat... Taky mi to neslo, dohnalo me to az k demontazi celeho tunelu... Navic v DP o tom neni ani slovo, tvari se, jakoby tam nebyl...
Březen 29, 200619 r ja mam ten isty problem...zena ho zatlacila a on nechce vyskocit... a pritom ani nehreje (poistka je ok)
Březen 29, 200619 r skus ho poriadne stlacit a ked nevinde tak skus ho troska nadvihnut zo srubokom ale malym
Březen 30, 200619 r Tak lahko ti vonku nepojde.Mal som von cely tunel koli prerabke podsvietenia v zapalovaci a v popolniku a vyzera to ,ze to tam je nastrcene klasickym skodovackym sposobom.Jednoducho bez poskodenia to von nedostanes.Ak tam chces dat iny,tak ho z vnutra rozbi a vyber po kuskoch.
Březen 30, 200619 r Kdyz uz jsme u toho - jak vyndat stredovej panel??? Co musi jit prvni ven??? Jde mi o u zadni cast, ktera je pod/za ovladanim ventilace...
Březen 30, 200619 r Kdyz uz jsme u toho - jak vyndat stredovej panel??? Co musi jit prvni ven??? Jde mi o u zadni cast, ktera je pod/za ovladanim ventilace... stačí povolit středovej tunej, povolit ten plast co chceš vyndat(pod ovládáním ventilace), přizvednout tunel a pak už ho vyndáš, možná by šel i bez středového tunelu, ale to si nejsem jist
Duben 4, 200619 r tady jsem ho ven nedostal nakonec ano ale už nepůjde nikam...vypadá hrozně Jinak jsem měl sundané všechny plasty zevnitř...kdyžtak poradím
Duben 9, 200619 r Ja som menil stredový tunel za béžový, tak som napokon ten zapaľovač vybral, ale je to sakra ťažké. Navyše tie časti, čo to tam držia sú z pomerne krehkého plastu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.