Kani Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 nejnovejsi a nejlevnejsi model radia do R a FII :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Egi Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 woe to je fakt huste : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapros Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 (editace) kde se da poridit?? Jdu do nej Editováno: 13. Červen 2009, autor: Kapros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 mam jeden v garazi jako stacionar. Za slusnej peniz ti ho prenecham Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 hele nebylo to náhodou v bílém praktiku? pokud ano tak vím kdo s tím autem jezdí je to můj kolega s Plzně taky jsem na to čučel jako kráva, když jsem to viděl naživo v autě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 tak je dost pravděpodobné, že to má lepší signál než Dance:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 má to tam z důvodu podivné politik toho kdo rozhodoval co kdo bude mít za auta i na m+ čeká to samé totál holý základ Rooma dokonce i bez přípravy pro radio takže mě čeká natahat kabely a sehnat radio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 no, neberte to, pěkný design, určitě to má super zvuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 A navíc 2din rádio za litr, seženete někdo levnější? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.