FilipV Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Tak nám dneska v noci vykradli dílnu, přijeli si nějakým teréním autem, dle otisku pneumatik, vzaly si co2 poloautomat, velkou nabíječku, nařadí jak ruční - klíče, goly, torxy, sady zavitníku, výstružníky tak elektrické - vrtačky, akuvrtačku, brusku ... to vše naložili na naší káru zapojily za své auto, poškodili jednu felícii co tam čekala na opravu a odjeli. Po cestě se stavili ještě v jedné dílně bývalého jzd nedaleko.... Tak jen jako varování pro ostatní v obalsti Jičína, Nové Paky, Lomnice nad Popelkou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaki Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Upřímnou soustrast, mně nedávno vykradli barák a mimojiné vzali většinu hezkého nářadí. Vím jak moc chybí mně a to ho mám jen pro hobby, v dílně je to katastrofa. Doufám že ve Vašem případě policie zapracuje lépe než v mém.... Držím palce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Filipe: bylo to nějak zabezpečeno? Alarm nebo něco podobného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 17. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Nene, bohužel nic ... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 škoda, škoda, pak možná nabídka zabezpečení pro případné nenechavce. kdyžtak SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Jsou to ale svině! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayson Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Já jsem z Lomnice nad Popelkou, kdybych si něčeho všimnul, ať už někoho kdo to prodává nebo cokolik jiného, určitě ti napíšu. Kde konkrétně máš dílnu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Filip V: skusil si nejako kontaktovat tamojsie "podsvetie"? Obcas to pomoze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 tak toho se bojim taky. O vikendu se chystam nainstalovat tohle: http://www.dvdautoradia.cz/alarmy-zabezpec...-gsm-alarm.html je to alarm s GSM. Takze pokud zjisti pohyb nebo otevreni okna/dveri tak zacne houkat a hlavne posle SMS kam si nastavis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 26. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Taky sem už po něčem takovém koukal, zatím jsem koukal jen na produkty od Jablotronu, ale tohle vypadá pěkně. Pro začátek jsme to tam opatřili jednoduchým alarmem co aspoň houká ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.