Publikováno Červen 22, 200916 r Zdravím přátelé, sháním na svou škodu octavii Laurint a klement 1.9 TDI ( 81kw ) r.v. 2000 - budíky Jaké by tam měly vlastně přijít protože auto jsem koupil a zjistil po chvíli že budíky nefungujou a že je to tam přepájené a jsou to budíky z řady Škoda O. SLX. Chtěl bych sehnat budíky které tam vlastně mají být popřípadě jestli by šly budíky z novějšího modelu škody octávie od roku 2001 s novým vzhledem. Jsou stím problémy? nevím jak z toho ven. Děkuji : palec2:
Červen 25, 200916 r Zdravím přátelé, sháním na svou škodu octavii Laurint a klement 1.9 TDI ( 81kw ) r.v. 2000 - budíky Jaké by tam měly vlastně přijít protože auto jsem koupil a zjistil po chvíli že budíky nefungujou a že je to tam přepájené a jsou to budíky z řady Škoda O. SLX. Chtěl bych sehnat budíky které tam vlastně mají být popřípadě jestli by šly budíky z novějšího modelu škody octávie od roku 2001 s novým vzhledem. Jsou stím problémy? nevím jak z toho ven. Děkuji : palec2: Takové budíky přesně mám. Jsou to budíky z Octavie I. r.v.2002, 1.9 TDI, 81 Kw, to ti bude presne pasovat. Maji v sobe i palubni Pc. Mas zajem?? Cena 1.500,-Kč.
Červen 25, 200916 r pasovat mu to teda rozhodně nebude! musel by přepinovat svorkovnice, sehnat jiné nové klíče s 3. gen. immobilizeru a stejnak mu nepůjde pípák rozsvícených světel atd. viz návod na 3. gen. komfortního systému od uživatele Vaša
Červenec 2, 200916 r Zdravím, taky mi odešli budíky na mé 1,8T AGU, r.v. 99. Přemýšlel jsem, že bych si namontoval budíky z faceliftu 2001 (bez maxidotu - úplne obyč, akorát s pal. pc). Takže to není možné přehodit s "pouhým přizpůsobením" starých klíčů atd...? Díky. Upraveno Červenec 2, 200916 r od ToonyCZ
Červenec 2, 200916 r "Spadlé" ručičky, už sem to přepájel, ale vždycky to fungovalo jen chvilku. Ty z newFace se mi i víc libí a prý tam ručičky nepadají. Ale jestli to přendat nejde tak holt budu pajet znova...
Červenec 2, 200916 r "Spadlé" ručičky, už sem to přepájel, ale vždycky to fungovalo jen chvilku. Ty z newFace se mi i víc libí a prý tam ručičky nepadají. Ale jestli to přendat nejde tak holt budu pajet znova... Pokud bys potreboval opravim mifii@tiscali.cz
Červenec 3, 200916 r Mam stejny problem s timhle "rokem 1999" u SLX, jezdim uz rok s mrtvyma rucickama (nekdy nabehnou na par sekund a hned zase umrou..) uz jsem take prepajoval = vydrzelo to 3tydny. Premyslel jsem taky o faceliftovych a s tim spojeny plan na predelani do 3.g, ale financne to nepujde (a navic uz do auta nechci strkat penize) proto, je moznost koupit bez maxidotu facelift a zapojit je tak, aby fungovaly zakladni funkce tj. PC, ukazatele (svetla, stav paliva apod.) aniz by se museli dokupovat klice a prizpusobovat ? Je mozne to proste prizpusobit "prepinovat" ? Jsem laik, pokud neco rikam spatne neberte to v potaz
Červenec 8, 200916 r Tak jsem našel toto. Asi nejlepší bude nechat si opravit staré. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...celift+bud%EDky a http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...celift+bud%EDky Upraveno Červenec 8, 200916 r od ToonyCZ
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.