olaf Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 ja bych se toho N1 nebal,a co takhle vybava nevyš vic.ja kupoval před rokem dovoz francie prvni maj. 78tk a šlape 1a.vyměna rozvody a olej inač bes in. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbecko Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 V létě plánuji koupi staršího auta.Můj požadavek caa zní:Škoda Octavia 1,9TDI,81KW,r.v.2001,čirá optika. Můj dotaz je:Na co si mám dát pozor,na co je Octavka háklivá.Nerad bych se napálil.Dík za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 hlavně jí pořádně ozkoušej v bazeru.jak jede,jek se to chová,jestli funguje turbo jestli nevypadává,pokud to bude mít ABS tak jestli funguje atd.snad se v autech trochu vyznáš,hlavně teda bach na to turbo možná raději hned zajed k někomu na VAG at to můžeš případně reklamovat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 Nejlepší je se domluvit s prodávajícím a vzít auto na prohlídku do Škoda servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbecko Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Mám v úmyslu něco ze zahraničí(Německo,Švýcarsko).Karoserie je pokud vím pozinkovaná,takže by neměl být snad problém s korozí.Nebo se mýlím? Co se týče toho turba,jak to poznám.Při jakých otáčkách má naskočit a pokud vypne,tak to poznám podle ubrání výkonu?Co ta váha vzduchu,pokud je špatná,tak to poznám jak? Nyní vlastním Opel Kaddet benzín,takže s dieslem nenám žádné skušenosti. Děkuji za jakékoli informace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barbarosa Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 tak to je nejlepší najít nějakého dobrého mechanoše a udělat si s ním výlet, aby vzal VAG a všechny zkušenosti. A doporučuji opravdu dobrého mechanika, který pozná jestli je auto jedno nebo jestli je z několika nebo jeho díly jsou z více vozidel, třeba sedačky z jiného nebo některé čalounění nebo plast tam kde se nemění samozřejmě po běžném užívání, ale třeba po nehodě, jak sedí blatníky a různé vzpěry, jestli jsou tam od výroby... hodně štěstí, protože Škodovky se docela kradou a koupit hodně slušné auto, které nebylo bouráno nebo není skládačka bude docela hoňka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Jsou tu stará témata, tam najdeš víc: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=11787 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=10976 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=11258 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=16116 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=9110 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=10300 Ten poslední je také užitečný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbecko Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Zatím děkuji za pomoc.Nyní mám co číst. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Mám v úmyslu něco ze zahraničí(Německo,Švýcarsko).Karoserie je pokud vím pozinkovaná,takže by neměl být snad problém s korozí.Nebo se mýlím?Děkuji za jakékoli informace. Tak to se teda fakt mýlíš!!! Před týdnem jsem se byl podívat u nás v Ol. bazíku škodovky na stříbrný 1.8 RS 132 kw z roku 2001 - 239 tkč. Na netu vypadala dobře, ale z blízka? A rožek řidičových dveří a pravý práh byli rezavý! Ale podle mě to bylo nějak odřený, proto to chytlo rez. Jinak to snad není možný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomikaaa Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 podla mna, ked budes mat dost casu, v Nemecku by si nasiel slusne auto, najma v paradnej vybave za dobry peniaz, len to chce cas .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 no,to turbo má rozhraní otáček kdy vlastně sepne,ale znatelný zátah je někde kolem 1900 otáček a výše,to poznáš jednoduše,že to auto znatelně zrychlí a turbo jakoby zahvízdá,výpadky turba neznamená jen vadná váha vzduchu to může být několik věcí,to poznáš tím že auto zpomalí jako by tě někdo brzdil a zvedne se okamžitá spotřeba.mě to dělá na každý kvalt a otáčky jinak,jinak i v kopci a po rovině,třeba na stupen 3 to vypadne ve 3500 ot.pak když vypneš motor a znovu natočíš tak to zase jde do těch otáček a zase bum.v kopci mi to třeba zase na 5 vypadne ve 2300 ot.nevím si s tím rady tak se kritickým ot.vyhýbám ale to nejde do nekonečna.jinak si fakt vem nějakýho fachmana co má VAG v notbuku at jede s tebou.zkus tady z fora třeba Vašo,vittorio,cosby to jsou machři třeba se toho někdo ujme nevím.hodně štěstí přeji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 Taky bych měl možnost koupit Octu 1,8T Elegance r.v. 2001, serviska, údajně nehavarované a po 1.majiteli. Auto jsem viděl zatím jen na fotkách a vypadá dost dobře. Ale má najeto asi 200t km. Jo a cena 185 000 Kč. Co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanic Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 Já sem kupoval moji octu před 2 roky přes známýho z německa a nemůžu si stěžovat,zatim absolutně bezproblémový auto,kromě kůže to má všechno a dal sem zani třistadesettisíc.Jo a nejeto měla 104 000 tisíc,rok 6měsíc 02. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 185?r.v.01?hm,levné ne?nevím no oprubuj jí a uvidíš no,třeba to dělají ty kilometry já bych toto auto typnul tak na 230 - 250!ale nevím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 No mě se zdá taky levná. Může být bouraná nebo je tam něco podělanýho. Ale třeba se jí chce jen rychle zbavit. Taky tomu moc nevěřím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 V létě plánuji koupi staršího auta.Můj požadavek caa zní:Škoda Octavia 1,9TDI,81KW,r.v.2001,čirá optika.Můj dotaz je:Na co si mám dát pozor,na co je Octavka háklivá.Nerad bych se napálil.Dík za odpovědi. No aby si se nenechal napálit jako můj známý. Koupil WV Passat v bazaru v Praze. Dovoz z D. Auto vypadá velmi zachovale r.v. 99. Pěkný lak, nebourané na tacho 102 000. Vyměněná řadicí páka pedály neošlapané. Podle mě volant ohmataný na více než 200 000. Napíchl jsem do toho Vag . ŘJ motoru nám prozradila něco málo přes 390 000. Tak taková je dnes praxe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanic Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 V létě plánuji koupi staršího auta.Můj požadavek caa zní:Škoda Octavia 1,9TDI,81KW,r.v.2001,čirá optika.Můj dotaz je:Na co si mám dát pozor,na co je Octavka háklivá.Nerad bych se napálil.Dík za odpovědi. No aby si se nenechal napálit jako můj známý. Koupil WV Passat v bazaru v Praze. Dovoz z D. Auto vypadá velmi zachovale r.v. 99. Pěkný lak, nebourané na tacho 102 000. Vyměněná řadicí páka pedály neošlapané. Podle mě volant ohmataný na více než 200 000. Napíchl jsem do toho Vag . ŘJ motoru nám prozradila něco málo přes 390 000. Tak taková je dnes praxe. Tak to bych šel někam za roh a .Tohle je fakt MOOC!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 Tak to bych šel někam za roh a .Tohle je fakt MOOC!!! jo,no mě sedí vše,mám autí z A ale,ty šmejdi v bazáči nejen že čorli hliníkáče ale vyměnili i rezervu a já tam mám ted 14 místo 15,samo že jí na předek nedám a hlavně se k tomu nemají! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 kluci,jakej je kod na ty boční lišty org? Chci je koupit new a hodit tez do laku ale potreboval bych jejich ID Bo co to je abych to mohl objednat .. Děkuji předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 Už to tady je, ale vzhledem k tomu že opakování ... Boční ochranné lišty KDA400002 677,10 Kč Mám ti dát varování nebo to zvládneš sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 Už to tady je, ale vzhledem k tomu že opakování ...Boční ochranné lišty KDA400002 677,10 Kč Mám ti dát varování nebo to zvládneš sám gile,děkuju ale zvladu to sám Sem asi přehlídnul ... Omlouvám se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonixCZ Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Potřebuji nové auto a přemýšlím o Octavce (mimo to ještě o Fabii, Audi A3 a možná i Peugeot 206) vzhledem k dobrý zkušenostem určitě s dieselovým motorem. Jaké máte zkušenosti s Octavkama ze zahraničí? Také tam omlazují, mám na mysli množství najetých km, výměna ošoupaných plastů v interiéru,... falšování dokladů, servisní knížky, VIN kódů... Našel jsem v německu Škoda Octavia 1,9 tdi, 66kW, r.v. 05/2003, najeto 90.tis, 1.majitel, klimatronik, ABS, centrál na DO, tempomat, metalíza, vyhřívané sedadlo řidiče a spolujezdce, Xenony, 4x.el. okna, 4x airbag, servořízení, radio na CD, tónovaná okna... 8500 euro :-) (nepíše se o servisní knížce, ani o tom jestli byla bouraná... ale už jsem napsal majiteli...) Co Vy na to? Dobrá x špatná nabídka? Jestli mi majitel potvrdí všechny informace, tak se na ni pojedu podívat. Domluvím si prohlídku v autorizovaném servise a pokud se uvidí? Poraďte na co případně dát pozor? Co kontrolovat, kromě dokladů, Vin kódů... Nějaké nejčastější poruchy nebo závady? Děkuji, všem a ať Vám ta Vaše dobře jezdí... SonixCz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Máš tu toho plno, zkus zde: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=11787 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=10976 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=11258 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=16116 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=9110 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=10300 Ten poslední je také důležitý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Tak mám podobný problém. Pečlivě jsem tu pročet ty názory a přidám i svůj. Přední i zadní lištu na nárazníku už jsem nalakoval a nemůžu si to vynachválit, opravdu se mi to líbí. Jak tu někdo namítal, že se o to párkrát někdo otře a při parkování to špatně dopadne, tak s tím osobně moc nesouhlasím...Párkrát už se mi o to někdo opřel, vzádu neni znát nic a vpředu jediný co je znát a dost mě to štve, že prvně jsem měl poznávačku jak blatník na kolo a podruhý navíc vyrvaný dva přišroubovaný úchyty nárazníku Stejně je plno aut, co se těch lišt ani nedotknou a zřídí ti to nad nebo pod nima, takže to bych neřešil... A teď delší dobu přemejšlim co s těma bočníma, každej den na to koukam a představuju si to bez nich a tak...Z praktickýho hlediska si je tam jednoznačně nechám a opravdu opticky auto snižují. Ale vážně uvažuji o tom, že je taky nalakuju. Fotka od "Chudýho Studenta" mě v tom jen utvrdila. Dřív jsem si říkal, že je aspoň dám do laku, aby to vypadalo, že tam nejsou a funkci splní, ale teď se mi zdám, že když tam jsou a jsou v barvě, tak je to mnohem lepší, než bez nich. Ale obecně si myslím, že jestli mít auto s lištama černýma, s lištama v barvě nebo bez nich je věc každýho a i mě se chvíli líbí bez nich a pak si zase říkám, že s nima je to lepší... Nejspíš je dám do barvy až budu v létě dělat kliky a zrdcátka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Tak přítelkyně tvrdí, že se jí to víc líbí s černýma lištama. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.