tomikaaa Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 som sice zo SR, ale podla mna to je dost na tak stary rocnik, a z AAA - u nas su to riadni magori, som cital konkretne skusenosti, presne co sa vyssie pisalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 AAA nikdy. Když tak, tak ESA, tam snad taky dovedou zařídit různé převody ap. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 (editace) Cena v AAA = reálná cena + 30 až 50 tis... taková je moje zkušenost, kamarád tam nechával Berlingo za 120000,- no kromě toho že mu postupně chtěli vrazit mnohem méně (jak jinak že) tak ještě ten den na netu měli jako lákavou nabídku za 150000,- s polovičním přídělem kilometrů... takže já říkám, pokud je při prodeji auto až moc naleštěný a moc hezký, tak je to minimálně podezřelý... btw. za 02 mi to přijde jako dost peněz těch 290... ale věc názoru... třeba budeš mít štěstí. Editováno: 4. leden 2007, autor: lukash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bageta Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 (editace) AAA Editováno: 4. leden 2007, autor: Bageta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 Asi mě teď ukamenuješ ale mají ji v AAA. Přidávám se k ostatní Vittorio, Palo . AAA nikdy!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 Já dal před půl rokem za TDI 81kW, elegance, combi,Alu, klima..., 2002, 250.000,-Sice je bílá, ale 8.000km ujeto a pouze rozvody+pumpa, olej a filtry a letní gumy, zimní jsem k tomu dostal na plecháčích. Ta cena není myslím nijak výhodná a je zajímavé, že v bazarech mají auta r.v 2002 vždy něco pod 100.000km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnakeBR Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 Pocul som,ze ked sa to hodi na VAG tak to vypluje kolko to ma skutocne najazdene, alebo sa mylim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bageta Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 Ano jde to zjistit.A ta cena je myslim vzhledem k výbavě docela v poho,když je jasnej původ a km,ale s AAA radši nic společnýho!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 (editace) Jinak jestli vam nekdo slibi v aaa ze za vas vyridi papirovani, ruzne ukonceni nebo prevody pojistek, leasingu a takove velmi neprijemne veci tak jim moc neverte.) Nechal sem tam stare auto a vzal nove ( kupodivu je ve forme stale i po mnoha km, takze v tom si nemuzu stezovat ) , byl jsem ujisten ze povinne ruceni na stare auto zrusi atd....no uz je to dva roky....a co by jste cekali .) V roce 2005 v prosinci samozrejme prisla faktura k zaplaceni a zelena karta na puvodni auto na puvodnich SPZ ...tak sem tam zavolal v lednu 2006 a pry ze jen chybicka ze to vyridi. No a co cekate ze se stalo ted ? prosinec 2006 situace se opakuje .))takze uz na ne prdim a jdu si to vyresit sam...AAA sliby chyby hlavne, na auto muzete mit stesti samozrejme ale zaplatite vice Editováno: 6. leden 2007, autor: Hoblik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomikaaa Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 a dovoz z Nemecka by si nechcel? od Vas je to blizko, ked sa dost pohrabes, najdes urcite daco solidne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bageta Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 Jinak jestli vam nekdo slibi v aaa ze za vas vyridi papirovani, ruzne ukonceni nebo prevody pojistek, leasingu a takove velmi neprijemne veci tak jim moc neverte.)Nechal sem tam stare auto a vzal nove ( kupodivu je ve forme stale i po mnoha km, takze v tom si nemuzu stezovat ) , byl jsem ujisten ze povinne ruceni na stare auto zrusi atd....no uz je to dva roky....a co by jste cekali .) V roce 2005 v prosinci samozrejme prisla faktura k zaplaceni a zelena karta na puvodni auto na puvodnich SPZ ...tak sem tam zavolal v lednu 2006 a pry ze jen chybicka ze to vyridi. No a co cekate ze se stalo ted ? prosinec 2006 situace se opakuje .))takze uz na ne prdim a jdu si to vyresit sam...AAA sliby chyby hlavne, na auto muzete mit stesti samozrejme ale zaplatite vice No jestli máš pojistku na tvoje jméno tak to budeš muset pěkně zacvakat ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 Jinak jestli vam nekdo slibi v aaa ze za vas vyridi papirovani, ruzne ukonceni nebo prevody pojistek, leasingu a takove velmi neprijemne veci tak jim moc neverte.)Nechal sem tam stare auto a vzal nove ( kupodivu je ve forme stale i po mnoha km, takze v tom si nemuzu stezovat ) , byl jsem ujisten ze povinne ruceni na stare auto zrusi atd....no uz je to dva roky....a co by jste cekali .) V roce 2005 v prosinci samozrejme prisla faktura k zaplaceni a zelena karta na puvodni auto na puvodnich SPZ ...tak sem tam zavolal v lednu 2006 a pry ze jen chybicka ze to vyridi. No a co cekate ze se stalo ted ? prosinec 2006 situace se opakuje .))takze uz na ne prdim a jdu si to vyresit sam...AAA sliby chyby hlavne, na auto muzete mit stesti samozrejme ale zaplatite vice No jestli máš pojistku na tvoje jméno tak to budeš muset pěkně zacvakat ty No jasne budu platit povinne ruceni za auto ktere uz skoro dva roky neni moje , a hlavne jezdi na JINYCH spzetkach.)))) No kdyby to tak bylo tak to neresim s takovym klidem ver mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bageta Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 Tak mi dej vědět jak si dopad,protože přesně takhle to je.Zacvakáš to i když už na to dávno platí někdo jinej,ale tobě stále běží smlouva a spec.ČP to zaplatíš až do dne kdy jsi to přišel odhlásit a né kdy jsi to prodal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 Přidávám se k většině, s AAA mám špatné zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 Tak mi dej vědět jak si dopad,protože přesně takhle to je.Zacvakáš to i když už na to dávno platí někdo jinej,ale tobě stále běží smlouva a spec.ČP to zaplatíš až do dne kdy jsi to přišel odhlásit a né kdy jsi to prodal. Tak sem dneska byl na ČP ...rekl jsem ji moje story....a pani se na me usmala a rika....dalsi co mu AAA naslibovala ze za nej vsecko udela.....koukla na cislo smlouvy, natukala cislo karoserie stareho auta, a mel sem stesti , borec co si moje byvale auti koupil nemenil pojistovnu ...takze to cislo meli uz v jine smlouve ...a nejvetsi bomba pro me byla... ze auto sem prodaval v AAA Ostrava, a auto jezdi na spzetkach jihoceskeho kraje.))))chudak auti.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 no tak zes ho prodal v ostrave a je v jiznich cechach nepovazuju za chudaka. ty auta se mezi ackama prevazi podle potreby, kamarad s nima jezdi a verte mi ze ty auta nesetrej...studeny nafty zahul na 4000otacek, dalnice praha brno co to da a podobne uz jen proto NE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 no tak zes ho prodal v ostrave a je v jiznich cechach nepovazuju za chudaka. ty auta se mezi ackama prevazi podle potreby, kamarad s nima jezdi a verte mi ze ty auta nesetrej...studeny nafty zahul na 4000otacek, dalnice praha brno co to da a podobneuz jen proto NE S tim mojim starym Felda 1.3 s poctivejme 360 tis. km (byl jsem 1.majitel) moc srandy na dalnici udelat nemohli, a pokud by to tejrali tak by se s tim brzo neco stalo ....jo hold ceska povaha, co neni moje to me nezajima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 (editace) no tak zes ho prodal v ostrave a je v jiznich cechach nepovazuju za chudaka. ty auta se mezi ackama prevazi podle potreby, kamarad s nima jezdi a verte mi ze ty auta nesetrej...studeny nafty zahul na 4000otacek, dalnice praha brno co to da a podobneuz jen proto NE Ono stačí, když vidím jejich předváděčky na trase Dolní Chabry(AAA) - Zdiby (hned na začátku se tam otáčejí u cel.úřadu), já bych od nich nevzal ani nové sklo do zrcátka Editováno: 9. leden 2007, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 Přidávam se k ostatnim ,stačí se podívat zde http://www.aaaauto.cz/cz/search.php?Action...ena=CZK&Page=2# druha od spodu A odkud si byla by moznost se kouknout do www.superauta.cz,teda pokud si z ostravy nebo okolí Nasi si třeba odtamtud pořídily octavii 1.8 20V 110Kw vybava Business r.v.2002/10 najeto 81000km a lak v super stavu cena 254000kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 Přidávam se k ostatnim ,stačí se podívat zde http://www.aaaauto.cz/cz/search.php?Action...ena=CZK&Page=2# druha od spodu A odkud si byla by moznost se kouknout do www.superauta.cz,teda pokud si z ostravy nebo okolí Nasi si třeba odtamtud pořídily octavii 1.8 20V 110Kw vybava Business r.v.2002/10 najeto 81000km a lak v super stavu cena 254000kč tak to je dobrej případ ta stará palubka z roku 04 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bageta Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 Takový holoty se dělaly na vývoz,nevim proč,ale už jsem to viděl mockrát a vždy dovoz D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 no ono to je divny trosk cely vyhrivany sedacky? kde je na ne ovladac? palubka je nahore cerna cili je to LXo po facelitu cili clasic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 Do verze clasic se dávala stará palubovka a nové budiky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karpe Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 v áčkách bych koupi auta nikdy nerealizoval a jestli mohu doporučit octu v kombíku 1,9 TDI 81kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 ja se take pridam,co vy na to. Mam moznost,v pondeli jdu kouknout. Octavia combi Elegance 05/2002,najeto udajne 167000 km,N1 - mriz vymotnovana,66 Kw,vymena brzd a kapalin,nove ovladace na klice,tonovane zadni okna,pravidelny servis,najeto 167,nebylo pry bourane,cerny intros,+ zimaky,defend lock, cena 220 000 kc...co vy na to ? Hlavne co rikate na to N1,jit do toho ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.