Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím,

nemáte někdo automapu Slovenska nebo Evropy do navigace Garmin za slušnou cenu ?

Stáhl jsem si ji z netu, ale chce to registraci u slov. prodejce , kterou dostanu,jen tehdy když si u nich mapu zakoupím.

Zdravím,

nemáte někdo automapu Slovenska nebo Evropy do navigace Garmin za slušnou cenu ?

Stáhl jsem si ji z netu, ale chce to registraci u slov. prodejce , kterou dostanu,jen tehdy když si u nich mapu zakoupím.

Ak ti mozem poradit, kup si k tvojmu zariadeniu od garminu sluzbu "nüMaps Lifetime" ....tu je blizsie info: http://www.garmin.sk/?cls=stoitem&stii...lifetime_banner

Viaze sa to k jednemu navigacnemu pristroju pocas celej zivotnosti navig. pristroja. Cize ak mas napr. nuvi 205EE(predinstalovana mapa vychodnej europy) , tak touto aktualizaciou ziskas celu europu . No a 4x do roka aktualizaciu mapy z internetu za jeden peniaz .

mam garmin nuvi 200 cela predelana na nejnovsí corklé mapy v hodnote 10k lol

Kam s gps anténou od travelpilot e2, zatím jí mám na mříži v kufru, ale je to krajně nepraktické, v kufru vozím psa a byl bych docela nerad, kdyby jí strhnul a rozžvejkal. poradte

mam garmin nuvi 200 cela predelana na nejnovsí corklé mapy v hodnote 10k lol

Nase krajiny su tym zname, ze mame z 90% vsetko corklee :( .

• 3 měsíce později...

Ahoj lidi, scháním někoho, kdo by mi dokázal vypálit CD mapy 2009 do Nexusu. Děkuji všem za pomoc

není problém, Frýdek-Místek.. mám mapy 09-10

Zdravím,

mám poslední mapy do Garmina i Tomtoma.... vice na tel 776200941

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.