skobra Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 (editace) zdravim, vydražil jsen navi orig do oct2 COLUMBUS.Po zadání kodu fungije normálně - pouze nejde zvuk. -- u navi,mp3 nic. bylo mi sděleno.že jsem zřejmě koupil navi s funkí soud sys. se zesilovačem./zabudovaném v autě/Prý proto je zvuk nefunkční.Ptám se - zdali je to možné a popř. co dělat a nebo kam se obrátit.Prý stačí přepnout """mod"".Je li to tak prosím poraďte kam se obnrátit. díky Editováno: 28. Červen 2009, autor: skobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 (editace) Podle mě to musíš jenom nakódovat - třeba přes VAG. Nebo VAS v servisu. Mám VAG. Kdyžtak mi napiš SZ. Editováno: 28. Červen 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skobra Vloženo 28. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 (editace) Podle mě to musíš jenom nakódovat - třeba přes VAG. Nebo VAS v servisu.Mám VAG. Kdyžtak mi napiš SZ. Měl jsem to u člověka,který má Vas /trochu si přivydělává/ - a tomu se to právě nepovedlo a neví jak prý to přepnout do toho správného modu bez sound sys. Je to prý poprvé co má takový problém - jinak vždy - každému to chodilo a právě na doporučení jiných jsem za ním zašel Rád bych našel dušičku co poradí popř. se toho ujme - děkuji Editováno: 28. Červen 2009, autor: skobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 (editace) obrázek Editováno: 29. Červen 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skobra Vloženo 3. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 (editace) [díky za odpovědi - problem vyřešen -díky ferdovi25- - vše to dělalo originální zabudované .hand free - doporučuji je to machr Editováno: 3. Červenec 2009, autor: skobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 Jak to dělalo HF? Bylo špatně zapojené nebo nakódované? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.