Publikováno Červen 30, 200916 r Sháním chromované lišty kolem celého Superba jak lišty z předního a zadního nárazníku, tak lišty ze všech čtyřech dveří a ještě k tomu všechny čtyři lišty co jsou pod okny. děkuji za informace
Červenec 1, 200916 r Sháním chromované lišty kolem celého Superba jak lišty z předního a zadního nárazníku, tak lišty ze všech čtyřech dveří a ještě k tomu všechny čtyři lišty co jsou pod okny. děkuji za informace Nemozne sehnat jete Jednou za rok se tu ukaze nabidka na listy pod okny ale jinak neni moc sance sehnat ty kolem auta
Červenec 2, 200916 r Nemozne sehnat jete Jednou za rok se tu ukaze nabidka na listy pod okny ale jinak neni moc sance sehnat ty kolem auta zkus auto kelly
Červenec 2, 200916 r zkus auto kelly přední nárazník levá + pravá strana = 1880kč zadní nárazník levá + pravá strana = 3106kč boční lišty jsem tam nenašel
Červenec 24, 200916 r http://www.aukro.cz/item694204175_superb_s...e_venkovni.html ( kolikpak těch lišt ještě má... )
Srpen 26, 200916 r od tohoto prodejce z aukra jsem lišty právě koupil má jich dost popřípadě sežene, ale jen pouze pod okna a přední nárazník. housenka19@centrum.cz jeho kontakt
Srpen 26, 200916 r mam chrom listy v sedem laku z meho supika jsou bez te oboustrane lepenky prodam vsechny za 2000Kč (Jen 4 kusy ty co jsou na dverich)
Srpen 31, 200916 r od tohoto prodejce z aukra jsem lišty právě koupil má jich dost popřípadě sežene, ale jen pouze pod okna a přední nárazník. housenka19@centrum.cz jeho kontakt Anžto jsou použitý, tak jen doufám, že je nesežene z mýho auta. Už počtvrtý mi takhle někdo v mým kufru sehnal rezervní kolo.
Srpen 31, 200916 r Tohle je na tom nejhorsi my mame nastesti auti stale v garages a jeste ho nikde nenechavame ale nahoda je blbec... Obdivuju kluky z Prahy co maji chut nejak upravovat auti kdyz ho pak nechavaji v centru ...
Září 2, 200916 r http://www.aukro.cz/item694204175_superb_s...e_venkovni.html( kolikpak těch lišt ještě má... ) Už tam má zase další. Kolik už jich prodal? O jejich původu nepochybuju, nedá se na to upozornit třeba Aukro nebo rovnou PČR?
Září 3, 200916 r Už tam má zase další. Kolik už jich prodal? O jejich původu nepochybuju, nedá se na to upozornit třeba Aukro nebo rovnou PČR? tak dneska je šlohli mě
Září 4, 200916 r chrom pod oknem---kolem celého auta.Nejspíš to bylo v Ďáblicích u rodičů na pozemku. A bylo to za plotem Dneska jsem je objednal v auto Elso Čakovice. Tu svini na aukru podporovat nebudu...nevěřím původu
Září 4, 200916 r chrom pod oknem---kolem celého auta.Nejspíš to bylo v Ďáblicích u rodičů na pozemku. A bylo to za plotem Dneska jsem je objednal v auto Elso Čakovice. Tu svini na aukru podporovat nebudu...nevěřím původu Tak ja je prilepil lepidlem na okna a mam zatim klid.Ale kdyz je budou chtit ukrast tak mozna nadelaj vetsi skodu.Listy jim budou ale k nicemu.
Únor 7, 201015 r Čaues, nechtělo se mi zakládat nový téma, tak oživim tohle.. Potřeboval bych poradit jak nejlíp připevnit ty lišty pod okna, abych o ně za týden nepřišel. Mám Classica, takže sériově jenom chrom. lišty nad oknama. PS: Ty lišty se mi podařilo sehnat nový
Březen 26, 201015 r chlapi ma aukru se objevily okenní lišty chromované na supa za 1800kč tak nevím jestli je to good cena ale koukněte se tam kdo to potřebuje
Březen 26, 201015 r mam chrom listy 4 kusy (dverni) nalakovane a bez toho lepiciho pasku necham je za 500Kč kdyby nekdo chtel mifii@tiscali.cz
Červenec 7, 201015 r Ahoj, dnes jsem si odřel plastovou lištu(tu pod chromovanou) na zadním nárazníku, nevíte kde bych sehnal nejlevněji?? Díky! PS: chromované lišty na prodej asi nikdo nemá??
Červenec 9, 201015 r http://www.cc-autodily.cz/ maji tam ty lišty ale nevim jestli je nejakej rozdil v cene oproti Skoda servis....... ja schanim chromovou na dvere protože se mi utrhla při odevirani dveri ale ana se musi koupit v celku plast + chrom
Červenec 10, 201015 r chlapi nedalo by se někde ponořit do nějaké chromové lázně ty lišty a obnovit jejich lesk?Po tolika letech už přeci jen při detailním prozkoumání je vidět že zub času zapracoval a tímto by se to dalo vyřešit.Nebo se mýlím?
Květen 25, 201114 r Zdarec SupebBáci! Kua, dnes ráno jdu k autu a okenní chromované lišty nikde! Svině! Odpoledne jsem zašel do jednoho obchodu co tu máme poblíž a koupil "jeté" gumové lišty pod všechny 4 okna za 200 kč. Jelikož mám Supáka v černé metle, tak to i docela sedí. Teď už jen čekám, až mi vezmou všechny chrom lišty na autě,fakt mazec. Docela teď lituji toho, že mám all inclusive havárko na autě se spoluúčastí 5% (tzn. min. 5tis.kč), takže se mi to nevyplatí přes pojišťovnu . Tím vším jsem chtěl říct, ať si to "pořádně" přilepíte, fetky jsou všude.
Květen 25, 201114 r A na kolik vyjde výměna ve škodovce? Kdyby jsi k tomu přihodil něco jiného tak to havárko se vyplatí.
Květen 25, 201114 r koukni na Aukro,viděl jsem tam dva prodávající a nebyly drahý,chromovaný lišty na okna,Dave
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.