tcheco Vloženo 31. Březen 2006 Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 Muzete mi poradit kde a za kolik montuji parkovaci senzory do 02. Chtel bych porovnat ceny a taky kvalitu. Dekuji predem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 31. Březen 2006 Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 Bzuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Duben 2006 Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 Bzuk pokud chces porovnavat kvalitu a cenu zacni zde - u Bzuka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 1. Duben 2006 Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 nevim za kolik to umi bzuk, ale autorizovanej servis za 16tis Kč. jsou to ty, ktery ukazujou vzdalenost na radiu, ne ty co jenom pipaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvak Vloženo 1. Duben 2006 Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 mne rovno v autorizovanom servise povedali ze dorobit tie origo nie je nijako mozne, tak mam tie z prislusenstva. tiez myslim, ze vsetko sa da ked sa chce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 me by zajimalo, kam to jezdite do servisu. pridat do auta jde vzdycky temer vsechno, jen se musi chtit. u OII je to vetsinou otazka kabelaze a nejake mensi ridici jednotky. i takove ESP jde dodelat, ale je to ranec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 mne rovno v autorizovanom servise povedali ze dorobit tie origo nie je nijako mozne, tak mam tie z prislusenstva. tiez myslim, ze vsetko sa da ked sa chce... Mě v Škoda servisu dodělaly origo asistent se vším všudy včetně signalizace na rádiu akorát to stálo 2200,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 2200,- vcetne senzoru, jejich lakovani, ridici jednotky, kabelaze a prace jo? to se na me nezlob, ale tomu proste neverim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 2200,- vcetne senzoru, jejich lakovani, ridici jednotky, kabelaze a prace jo? to se na me nezlob, ale tomu proste neverim. Práce v servisu stála 2200 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 aha, tak to pak jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tcheco Vloženo 3. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 mne rovno v autorizovanom servise povedali ze dorobit tie origo nie je nijako mozne, tak mam tie z prislusenstva. tiez myslim, ze vsetko sa da ked sa chce... Mě v Škoda servisu dodělaly origo asistent se vším všudy včetně signalizace na rádiu akorát to stálo 2200,- A v kterem Skoda servisu ti to delali, jestli to neni tajemstvi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 2200,- vcetne senzoru, jejich lakovani, ridici jednotky, kabelaze a prace jo? to se na me nezlob, ale tomu proste neverim. Práce v servisu stála 2200 Prosim Te, muzes presne tedy uvest kolik Te ta instalace stala, a v jakem Skoda servisu Ti to delali ? To znamena komplet cena za hardware ParkPilotu (zadni ?), lakovani a osazeni senzoru do narazniku, a nakodovani Audience (pro zobrazeni na jejim displeji), proste komplet cenu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 2200,- vcetne senzoru, jejich lakovani, ridici jednotky, kabelaze a prace jo? to se na me nezlob, ale tomu proste neverim. Práce v servisu stála 2200 Prosim Te, muzes presne tedy uvest kolik Te ta instalace stala, a v jakem Skoda servisu Ti to delali ? To znamena komplet cena za hardware ParkPilotu (zadni ?), lakovani a osazeni senzoru do narazniku, a nakodovani Audience (pro zobrazeni na jejim displeji), proste komplet cenu ? Asistent jsem koupil origo tady, lakoval sám sprayem a montáž včetně zobrazování na Streamu 2200,- Autonova Brno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 lakoval sam sprejem???????tos sehnal presnej odstin barvy tvyho auta ve spreji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 lakoval sam sprejem???????tos sehnal presnej odstin barvy tvyho auta ve spreji? No škodovka prodává spraye na jakoukoliv barvu a odstín sedí úplně v pohodě a samotné lakování není nic složitého Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tcheco Vloženo 14. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Muzete mi poradit kde a za kolik montuji parkovaci senzory do 02. Chtel bych porovnat ceny a taky kvalitu. Dekuji predem. Tak jsem nakonec sehnal servis Skoda kde mi namontuji senzory za 6400kc. Myslim, ze cena je slusna. Vsude jinde to bylo mezi 7500-8500kc. A navic uz mi tam montovali senzory na 01, a byl jsem spokojen. Diky za prispevky a za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 15. Duben 2006 Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 Ja videl v servise nabidku parkovaku do zpetneho zrcatka. Jak se vzdalenost dostala pod urcitou mez tak se v nem zobrazily hodnoty a ty se couvanim snizovaly. V klidu tam bylo jen zrcatko a nikdo si nic nevsiml. Hezka blbinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.