Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Samozřejmě jde i z FII a o OI, ale musí se upravit držák, návod na foru je taky :)

Ceny všech jsou ve směs okolo 2000,- :)

Dobře díky :-) s cenou počítám, jen v současné chvíle je aktuálnější a důležitější dát auto dohromady po bouračce :-)

• 1 měsíc později...

up :rolleyes:  pár sad loketních opěrek DAO 409001 pro Fabii 1 skladem. :w00t1:

• 2 týdny později...

mám zájem o jeden kus,kontakt na mě je 605774213,nebo MATOE@seznam.cz

máš SZ

posledních pár kusů.

Mám záujem o jeden kus origo laktovej opierky do Fabia1. Aka je cena? Posielate na Slovensko?

Ďakujem.

Mam vazny zaujem, hned ju beriem posli my cenu a uzaj ty posielam adresu

Kontakt 0910308715 alebo peter.jesko@centrum.sk poprosim ta ozvi sa mam vazny zaujem nechaj my prosim ta na seba kontakt email Mobil to je jedno

Upraveno od peter.jesko

RomanR25

Kontakt 0910308715 alebo peter.jesko@centrum.sk poprosim ta ozvi sa mam vazny zaujem nechaj my prosim ta na seba kontakt email Mobil to je jedno

Maš email na r25@email.cz

poslední dva kousky

*

Upraveno od LiborTDI

Tentokrát už opravdu poslední kus a je s originál loketkama konec.

komplet vyprodáno.

Kluci, jak velka dira (obrazek - bod L) zustane za loketkou z Octavie I ve Fabii I? Nedaji se sehnat ty plastove kryty nohy (obrazek - bod B a C) trochu delsi? Popripade plastove kryty z napr. Fabie II by nepasovaly do loketky z Octavia I? Diki

post-89751-0-26106800-1408381446_thumb.p

Upraveno od marrrek

zůstane tam díra asi 1cm kam se nalepí 20cm gumová lemovka ( bod L). Gumovou lemovku + spojovací materiál mohu dodat za 150,- kč+pošta, bod B a C jde koupit jako náhradní díl u Škoda auto. Z Fabie II je tam nedostaneš jsou delší.

Upraveno od RomanR25

RomanR25 ze kterych aut jeste pasuje loketni operka do FABIA I krom Octavia I ? Z Fabia II jsem videl operku ve Fabia I - jen se musi o dost vice vyrezat ze stredoveho tunelu protoze Fabia II ma tlustsi kryt nohy (tady je navod http://forum.skodahome.cz/topic/116096-loketka-z-f2-do-f1/ ). Ja jsem mel spis na mysli: namontovat loketku z Octavia I (protoze jich je v bazarech mnohem vic nez z Fabia II a su za rozumnejsi peniz), vyrezat vetsi diru ve stredovem tunelu a ze skodovky objednat B a C dil na Fabia II, nasledne nahodit na namontovanou operku z Octavia I. (ve zkratce: pasuje na operku z Octavia I dil B a C z Fabia II ?)

Upraveno od marrrek

sakra lidi, to nevíte, kde jsou origiály těch návodů na strákách tdipower.sk a jím podobných?!?

http://forum.skodahome.cz/topic/116096-loketka-z-f2-do-f1/

Větší díra ve středovém panelu je právě kvůli dílům B a C. Když už ale musíš do toho říznout není jedno, kolik toho odřežeš?

Zkus trochu pohledat tady na foru, a najdeš i jak se montuje loketka z O1 do F1, komplet. A nemusíš mít půlku dílů z jednoho a druhou půlku z druhého auta.

Drewie promin, ale google mi nasel tdipower.sk rychleji (ale uz jsem zmenil odkaz)

...asi jsme se trochu nepochopili: do Fabia I chci loketni operku z Octavia I proto, nebot je jich po bazarech na mraky oproti loketnim z Fabia II a tim padem je i o cca polovinu levnejsi ĺoketka z Octavia I nez z Fabia II ale! Plastove kryty nohy - dil B a dil C (obrazek o 4 prispevky vyse) z Octavia I nezakryje celou diru (na napoje) a zustane tam cca 1cm dira bod L (obrazek o 4 prispevky vyse), proto jsem chtel rovnou vyrezat vetsi diru a misto dilu B a dilu C z Octavia I koupit a nahodit dil B a dil C z Fabia II (ktere jsou delsi a tim padem by nezustala zadna dira za loketni operkou bod L)

*jen stale nevim jestli dil B a dil C z Fabia II pasuje na loketku z Octavia I ??

marrrek: Loketní opěrku jako takovou použiješ do FI jak z Octavie I  tak z Fabie II a Roomstera ale pokud nemáš držák loketní opěrky pro Fabii 1 tak to tam nedáš protože Octavie i má jiný držák loketní opěrky. Pokud by jsi udělal montáž zpusobem FII do FI tak díl B a díl C z FII lze použít na každou loketní opěrku jak z FI tak OI.

Jinak spojovací materiál pro F1 mám i s bodem L.

držák loketní opěrky = trojnozka? ...to je jasne, ze budu muset trojnozku upravit (flexa, svarecka atd) a uz mi je jasne i to, ze pokud namontuji (po uprave trojnozky) do Fabie I loketni operku z Octavia I (Golf IV, Bora, Passat B5) mohu pouzit dil B a C z Fabia II - tim padem mi za loketkou nezustane mezera / dira bod L (mne se tam proste ta dira L nelibi, ani kdyz ji prelepim gumovou lemovkou)

PS. akurat se mi povedlo sehnat tmavou operku z Golf IV  :kol-35:

dil B z FABIA II 5J0864279

dil C z FABIA II 5J0864280

Upraveno od marrrek

přeju upřímnou soustrast při pasování te trojnožky, není to zas tak jednoduché. Nejschůdnější varianta je FII vs FI.

trojnozky se az tak moc neobavam, spis mam strach zda budou na loketce z Golf IV (Octavia I) dobre drzet ty kryty (dil B a C) z Fabia II  :kol-24:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.