Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

tak vono to debiní pičasí máme jen mi nahoře, jinde to i jde, a od čt má bejt líp ;) samo kuli prckovi bych radši ten"pokoj" páč "chatka-bungalof" se jen tak pořádně nevytopí :( ale neni, tak snad chatu přežijem ;)

Vloženo

vono co zbejvá.., jet jen přes den(to je nakokot) a nebo chata(śice se tam topí, ale žádnej zázrak.bohužel) a nebo nejet(a to nejde) takže jen doufám že tu chatu ve zdraví přežijem ? :( mi asi určo jen se boim o matýska :( přemejšlim jestli radši nedat jen so-ne, ale kuaaa :( debilní počasí pokaděný

Vloženo

No chlapy zimu nejak přžijou. Jediny kdo by se měl bát je fakt malej Matysek. Jinak jsem já osobně nikdy problém neměl. A to jsem spal v maly chatce loni a to byla večer řádná kosa. Ještě opilecovi zima není takže z toho jsou spíš ty nastydnutí :D

Ale vypadá to že trakaře padat nebudou tak snad překecám tátu a přijedeme cvrčkem ;)

Vloženo

těšil jsem se že pojedu taky,ale jsem v práci... mno a stejně vlastně to mam vzadu oťukaný,tak bych tam moc parády neudělal :rolleyes:

Tak ať vám vyjde počásí a pak se pochlubte s fotečkama.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...