Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim všechny mam takovy problem nekde jsem potratil :aggressive: ořech k bezpe. šroubum nevite nekdo nejakou vychytavku jak je vyšroubovat predem dekuji za navrhy

já jsem k bezpečnostním šroubům dostala takovou kartu s kodem,právě aby v situaci kdy ten stávající ořech ztratím jsem si mohla u dodavatele objednat nový :)

Upraveno od Wojnar

• Autor

šrouby tam už byly když jsem ji kupoval a kartu nemam ani nevím jakyho jsou puvodu jestli jsou už od vyrobce skoda nebo je tam nekdo kupoval

Upraveno od Wojnar

pokud to jsou škodovácký šrouby tak ti v servisu řeknou jakej a dokonce ti ho i prodají.....

• Autor

no tak to by bylo dobré zkusim tam zajed dekuji

Upraveno od Wojnar

MINULE MI I UKAZOVAL CELOU SADU BEZPEČNOSTNÍCH NÁSTAVCŮ NA ŠKODA A KONCERNOVÝ ŠROUBY.....

• Autor

no ja tam mam takovou jakoby kyticku no zfouknu tam a uvidim no a když ne tak jsem v pr..... :(

Upraveno od Wojnar

Original orech na bezpecnostne sroby sa da objednat v SKODA servise. Ak to nie je original tak v lepsom pneuservise ti ich vyberu a potom si kup novu sadu.

• 2 týdny později...

Ve Škodě stojí prej cca 200-300,- ale nvim sám sem to nikdy nekupoval...

já kupoval v origo servise jeden bezpečnostní šroub a byl u něj i novej nástavec takže mám dva a cena byla kolem 250,- a jestli to je jakoby kyticka tak to vypada na origo skoda. Nam ji ty hovada v pneuservise u bejvaly o1 strhli nejdřív jí žvejkali pneumatickym utahovakem a pak vzali trhak nasadili metrovou lesenovou tyc a hop na to mno a mila kyticka byla v p..., a dostavat to ven fakt radost!

Upraveno od headerTDI

Zdravim všechny mam takovy problem nekde jsem potratil :aggressive: ořech k bezpe. šroubum nevite nekdo nejakou vychytavku jak je vyšroubovat predem dekuji za navrhy

Normálne tam navar šrob,vytoč to a hotovson ;)

Hm,u litáku bych to chtěl teda vidět.

Bezne sa navara matica a nie je to ani pri elektronoch problem. Len zvarac musi vediet. :)

• Autor

Tak nic moc jsou to bezpečaky od firmy Mcgard a propaguji se jako velmi kvalitní tak to bude fuška

Upraveno od Wojnar

Skus dat sem foto, aspon identifikujeme ake su to.

Ak to budu tie skodovacke, tak tie otvoris hociktorym nastavcom z ineho auta. Ak McGard, tak navarenie by malo fungovat, len to musi riadne privarit.

tak tak, šikovnej svářeč si s tim určitě poradí ať to jsou no name nebo třeba o. z. a když bude pečlivej a oparnej tak na hliníkáči nic nepoznáš, pokud to bude dělat nějakej lempl s autogenem tak ti to může sundat i s ramenama ;)

Upraveno od headerTDI

Jenže jestli je dobrej nebo špatnej se pozná až když je hotovo ;)

To není žádný problém. Normálně naboduje a už se povoluje.

A nebo to odvrtat. To by si myslím taky šlo....

Len na odvrtanie musi mat lepsie naradie, tie bezpecaky su kalene a nenavrta ha hocicim. Vytahovak uz potom nie je az taky kriticky.

Tym navarenim matice je to jednoduchsie. :)

to olisoft:

Přesně tak. Musí mít lepší vercajk (normálním vrtákem to nejde-je zhruba tak stejné tvrdosti :)

Pokud nesežene ten oříšek tak to nabodování je nejednoduší (nebál bych se zničení liťáků-jedná se jen o místní ohřátí)

• 2 týdny později...

Ahoj, to je sice problém, ale všechno je řešitelné.Buď dobrým vrtákem odvrtat jen hlavu šroubu a nebo vysoustružit trubku do díry v elektronu a vnitřkem navařit na šroub. Asi to bude chtít nějaké lepší elektrody.

• 4 týdny později...
  • Autor

tak je to hotovo naladoval jem tam 19 vořech a vytočil deky za rady

to olisoft:

Přesně tak. Musí mít lepší vercajk (normálním vrtákem to nejde-je zhruba tak stejné tvrdosti :)

Pokud nesežene ten oříšek tak to nabodování je nejednoduší (nebál bych se zničení liťáků-jedná se jen o místní ohřátí)

• 1 rok později...

Včera sem kupoval ve škodovce náhradní ořech.

Vzali celou sadu a zkusili kterej pasuje.

A ten muj meli zrovna skladem.

Cena 235,-Kc

V balení je 1 ořech + 1 šroub.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.