Publikováno Srpen 3, 200916 r Zdravim všechny mam takovy problem nekde jsem potratil ořech k bezpe. šroubum nevite nekdo nejakou vychytavku jak je vyšroubovat predem dekuji za navrhy
Srpen 3, 200916 r já jsem k bezpečnostním šroubům dostala takovou kartu s kodem,právě aby v situaci kdy ten stávající ořech ztratím jsem si mohla u dodavatele objednat nový Upraveno Duben 27, 201114 r od Wojnar
Srpen 3, 200916 r Autor šrouby tam už byly když jsem ji kupoval a kartu nemam ani nevím jakyho jsou puvodu jestli jsou už od vyrobce skoda nebo je tam nekdo kupoval Upraveno Duben 27, 201114 r od Wojnar
Srpen 3, 200916 r pokud to jsou škodovácký šrouby tak ti v servisu řeknou jakej a dokonce ti ho i prodají.....
Srpen 3, 200916 r Autor no tak to by bylo dobré zkusim tam zajed dekuji Upraveno Duben 27, 201114 r od Wojnar
Srpen 3, 200916 r MINULE MI I UKAZOVAL CELOU SADU BEZPEČNOSTNÍCH NÁSTAVCŮ NA ŠKODA A KONCERNOVÝ ŠROUBY.....
Srpen 3, 200916 r Autor no ja tam mam takovou jakoby kyticku no zfouknu tam a uvidim no a když ne tak jsem v pr..... Upraveno Duben 27, 201114 r od Wojnar
Srpen 3, 200916 r Original orech na bezpecnostne sroby sa da objednat v SKODA servise. Ak to nie je original tak v lepsom pneuservise ti ich vyberu a potom si kup novu sadu.
Srpen 11, 200916 r já kupoval v origo servise jeden bezpečnostní šroub a byl u něj i novej nástavec takže mám dva a cena byla kolem 250,- a jestli to je jakoby kyticka tak to vypada na origo skoda. Nam ji ty hovada v pneuservise u bejvaly o1 strhli nejdřív jí žvejkali pneumatickym utahovakem a pak vzali trhak nasadili metrovou lesenovou tyc a hop na to mno a mila kyticka byla v p..., a dostavat to ven fakt radost! Upraveno Srpen 11, 200916 r od headerTDI
Srpen 12, 200916 r Zdravim všechny mam takovy problem nekde jsem potratil ořech k bezpe. šroubum nevite nekdo nejakou vychytavku jak je vyšroubovat predem dekuji za navrhy Normálne tam navar šrob,vytoč to a hotovson
Srpen 17, 200916 r Bezne sa navara matica a nie je to ani pri elektronoch problem. Len zvarac musi vediet.
Srpen 18, 200916 r Autor Tak nic moc jsou to bezpečaky od firmy Mcgard a propaguji se jako velmi kvalitní tak to bude fuška Upraveno Duben 27, 201114 r od Wojnar
Srpen 18, 200916 r Skus dat sem foto, aspon identifikujeme ake su to. Ak to budu tie skodovacke, tak tie otvoris hociktorym nastavcom z ineho auta. Ak McGard, tak navarenie by malo fungovat, len to musi riadne privarit.
Srpen 18, 200916 r tak tak, šikovnej svářeč si s tim určitě poradí ať to jsou no name nebo třeba o. z. a když bude pečlivej a oparnej tak na hliníkáči nic nepoznáš, pokud to bude dělat nějakej lempl s autogenem tak ti to může sundat i s ramenama Upraveno Srpen 18, 200916 r od headerTDI
Srpen 20, 200916 r To není žádný problém. Normálně naboduje a už se povoluje. A nebo to odvrtat. To by si myslím taky šlo....
Srpen 20, 200916 r Len na odvrtanie musi mat lepsie naradie, tie bezpecaky su kalene a nenavrta ha hocicim. Vytahovak uz potom nie je az taky kriticky. Tym navarenim matice je to jednoduchsie.
Srpen 20, 200916 r to olisoft: Přesně tak. Musí mít lepší vercajk (normálním vrtákem to nejde-je zhruba tak stejné tvrdosti Pokud nesežene ten oříšek tak to nabodování je nejednoduší (nebál bych se zničení liťáků-jedná se jen o místní ohřátí)
Srpen 31, 200916 r Zdravim všechny mam takovy problem nekde jsem potratil ořech k bezpe. šroubum nevite nekdo nejakou vychytavku jak je vyšroubovat predem dekuji za navrhy Ahoj, to je sice problém, ale všechno je řešitelné.Buď dobrým vrtákem odvrtat jen hlavu šroubu a nebo vysoustružit trubku do díry v elektronu a vnitřkem navařit na šroub. Asi to bude chtít nějaké lepší elektrody.
Září 29, 200915 r Autor tak je to hotovo naladoval jem tam 19 vořech a vytočil deky za rady to olisoft:Přesně tak. Musí mít lepší vercajk (normálním vrtákem to nejde-je zhruba tak stejné tvrdosti Pokud nesežene ten oříšek tak to nabodování je nejednoduší (nebál bych se zničení liťáků-jedná se jen o místní ohřátí)
Duben 27, 201114 r Včera sem kupoval ve škodovce náhradní ořech. Vzali celou sadu a zkusili kterej pasuje. A ten muj meli zrovna skladem. Cena 235,-Kc V balení je 1 ořech + 1 šroub.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.