peetr Vloženo 5. Duben 2006 Vloženo 5. Duben 2006 když to mám vytažené (z panelu v autě) hraje, zastrčím a nehraje podle toho, jak se konektory dotlačí hraje všechno, nic, něco v rádiu sem žádný studeňák nenašel, co ta kabeláž, dá se to nějak vyměnit? ani v konektorech není vidět zlomený drát Citovat
mISHA Vloženo 5. Duben 2006 Vloženo 5. Duben 2006 co to znamena "nehraje"? jeden kanal? vsechny kanaly? nebo jenom radio? ci se radio nerozsviti vubec? Citovat
peetr Vloženo 5. Duben 2006 Autor Vloženo 5. Duben 2006 presne tak vsechny kombinace i po oškrabání kontaktů Citovat
mISHA Vloženo 5. Duben 2006 Vloženo 5. Duben 2006 pockej pockej. vsechny kombinace se zdaji az prilis divne. presne mi popis co to dela a nedela. jinak ti poradit nemuzu. Citovat
peetr Vloženo 18. Duben 2006 Autor Vloženo 18. Duben 2006 tuningáři, byly tam čtyři uvolněné jazýčky na prostředním konektoru odsávačka, mikropájka, torxy a 3/4 hodiny hraní fakt blbě navržené už jsem to načaté koupil a vyndáváním se to dorazilo, doufám, že to teď chvíli vydrží Citovat
tomtom Vloženo 20. Duben 2006 Vloženo 20. Duben 2006 tuningáři, byly tam čtyři uvolněné jazýčky na prostředním konektoruodsávačka, mikropájka, torxy a 3/4 hodiny hraní fakt blbě navržené už jsem to načaté koupil a vyndáváním se to dorazilo, doufám, že to teď chvíli vydrží Na jakém prostředním, od repro vzadu na ISO konektoru, nebo na nějaké vnitřní desce? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.