Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdar kluci, kdysi jsem zahlídl žlutou O1 RS a ta měla na zadních dveřích samolepku (větší) se šachovnicí a logem RS nebo Octavia nebo nějak tak.....

Kdyby někdo něco takovýho zahlídl na netu, nebo věděl kde a jak koupit ať prosím pomůže. Za návrhy a fotky aut jsem vděčen, nikde jsem ji nemohl najít na netu-snad budete lepší. Vypadalo to totiž moc pěkně

U nás ve Vyškově jezdí žlutá RSka a ta má na zadním blatníku logo RS (viz foto) a myslím si, že je to taky docela pěkný :palec2: . Jinak kde takové samolepky sehnat to nevím, to snad poradí někdo jiný ;)

post-8731-1249834330_thumb.jpg

PS: sorry za kvalitu, je to foceno mobilem z auta

• Autor
Máš to hned nahoře na každé stránce - http://www.autolepky.cz/ udělají ti co budeš chtít.

To jo, ale nejhorsi je ze ja ani poradne sam nevim jak to na tom aute bude vypadat a nepamatuju si uz ani presne jak to melo to auto. Jinak ta fotka neni spatna. ale ta moje to měla ve spodní části zadních dveří, téměř přes celý....

No kde se prodavaji nevim,ale ja si tohle nechal delat u pritelkyne,je graficka,takze spis oslovit grafika,ten by to mel zvladnout..nebo nejakou firmu zabyvajicimi se rezanim folii a grafikou...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.