Dix1 Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 To je u 1.9 TDI PD 74 KW,u benzínu nevím,ale tam snad kratší dobu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 Nechutný :/ Mě dneska na R dali 43KT výrobu. Ty čtyry měsíce sou už fakt humus - nejsou motory? Nebo se snažíjou natáhnout produkci co nejdál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 Dnes jsem se dozvěděl,že čekací doba je 4 měsíce na Trumf. Na jaře se čekaly 3 měsíce, teď 4 a se šrotovným to bude 6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 No 4 měsíce je už fakt hodně... snad ten můj benzín bude rychleji.... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 4 měsíce?? To si delaj srandu?? Tak at top rozjedou zase na 3 směny když to nestíhaj.... pristi tejden sem si ji chtel objednat ale jesli bude az v unoru tak na to zvysoka s...ru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OJO Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 4 měsíce?? To si delaj srandu?? Tak at top rozjedou zase na 3 směny když to nestíhaj....pristi tejden sem si ji chtel objednat ale jesli bude az v unoru tak na to zvysoka s...ru Na octaviu sa oplati cakat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Na octaviu sa oplati cakat. v dnešní době čekat 4 měsíce na staronový auto heh kort v krizi v tom obrovskem upadku automobilek :-D by meli bejt radi ze to nekdo kupuje.......tak hlavne asi zalezi jak si to kdo a cim nalouduje...no otazkou je jestli to neni nedostatkem tdi motoru nebo proste to nestihaj ve vrchlabi :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Škoda není jedinou značkou, na kterou jsou dlouhý čekací lhůty. Na jaře známí čekali na Logana pět měsíců. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Zdar, podepisuju slova Václavova.Třebas na Fiestu a Fusiona je momentálně čekačka 4 měsíce dle zpráv Fordu (realita cca 3 měs.).Dneska,pokud nebude auto skladem,si budeš muset počkat fakt u všeh značek nejen u škodárny. Já jsem v roce 07 čekal na Fábošku 4 měsíce a vydržet se to dalo bez problémů.ale je teda pravda,že jezdit jsem měl čím a MHD nehrozila;) Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 nj..u rencka to bylo v lete este 2mesice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 v dnešní době čekat 4 měsíce na staronový auto heh kort v krizi v tom obrovskem upadku automobilek :-D by meli bejt radi ze to nekdo kupuje.......tak hlavne asi zalezi jak si to kdo a cim nalouduje...no otazkou je jestli to neni nedostatkem tdi motoru nebo proste to nestihaj ve vrchlabi :-D s motorem tdi to nic nemá, čekal jsem na 1,6 místo slibovaných 6-8 týdnů a pak 8-10 bezmála 3 měsíce už na jaře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Tak si asi fakt snažíjou vykrýt co nejdál výrobu. Asi mají spočítaný, že je to vyjde levnějc, než uteklí zákazníci, co koupíjou něco jinýho. Imho si myslim, že i kdyby vyrobili pár tisícovek na sklad, tak se to za tyhle ceny bezpečně prodá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Homola Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 ste mě moc nepotěšili chlapi...nalít sem na to ,že mi v salonu slibovali 4-6 týdnů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OJO Vloženo 18. Září 2009 Sdílet Vloženo 18. Září 2009 v lete bola obmedzena vyroba aj vo VW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j430 Vloženo 18. Září 2009 Sdílet Vloženo 18. Září 2009 v lete bola obmedzena vyroba aj vo VW. už je mi z toho špatně.. ------------------------------------------------------------------------- bez auta - čekatel ŠKODA Fabia Classic 1,4 MPI 44kw-modrá metalic 9 let stará Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 18. Září 2009 Sdílet Vloženo 18. Září 2009 Já jsem dostal k mé nové služební Trumfce tyto informace : výroba 40 týden, dodání 41 týden. Až jí budu mít dám fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Homola Vloženo 18. Září 2009 Sdílet Vloženo 18. Září 2009 Já jsem dostal k mé nové služební Trumfce tyto informace : výroba 40 týden, dodání 41 týden. Až jí budu mít dám fotky. A kdy se to objednávalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 18. Září 2009 Sdílet Vloženo 18. Září 2009 A kdy se to objednávalo? 17.8.2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 19. Září 2009 Sdílet Vloženo 19. Září 2009 (editace) Co me rikal znamej tak ve Vrchlabi jedou na max.. extremni poptvka je pry hlavne po 1.9TD skoro 80% .. jak prekvapive ..pri cenach na cerpackach a nastevene cene skodovky + o tretinu lepsi spotrebe se to majitelum ktery budou hodne jezdit vrati uz po roce.. Editováno: 19. Září 2009, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vendy Mates Vloženo 19. Září 2009 Sdílet Vloženo 19. Září 2009 Taky jsem využil lákavé nabídky a objednal 14.9. OT s 1.9TDI. Jak zde píšete, čekací doba bude daleko vyšší než 6 týdnů slibovaných u dealerů. Zajímalo by mě, když bude třeba až v lednu, budou mi ho předávat na letních pneu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischak Vloženo 19. Září 2009 Sdílet Vloženo 19. Září 2009 Ano na letnich pneu. Ptal sem se sveho prodejce jelikoz cekam na Yetiho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 19. Září 2009 Sdílet Vloženo 19. Září 2009 To si snad myslis, ze Skoda bude davat v zime zimni kola? Cha cha Tomu pomeru motoru se nedivim, vetsina zakazniku to stejne kupuje na hodne dlouhou dobu, takze se jim to muze i rentovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 19. Září 2009 Sdílet Vloženo 19. Září 2009 (editace) Tak dneska sou bezny lizacky na 5let, takze volba dieslu je jasna.. kdyz jezdim s 1.6tkou benalem tak pri dnesnich cenach me vychazelo 2.30,- na km (8L na 100km) bez amotrizace a s dieslem (6L na 100km) pouze 1.60,- .. takze pokud v mojim pripade najedu 30tkm rocne, tak to mam do pouheho roka zpatky.. Editováno: 19. Září 2009, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 JasteR: nechapu co tady porad placas o nafte,myslim ze ta diskuze se uz uzavrela... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 Dneska sem videl starou octavku s tema novejma zrcatkama a nevypada to vubec spatne. Aspon je tam naky oziveni. Co by me ale zajimalo - meli zelenou Arctic, tzn. zadnej sportovni paket a sedadla vypadala jako "sportovni". Voni zmenili u Touru tvar? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.