masserr Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 masserr Ty se řídíš jen podle konfigurátoru? Ten je dobrej tak maximálně jako orientační Sedni si radši s prodejcem ke stolu a ten Ti řekni ceny tak jak jsou a budeš mít jasno To jsem udělal, ale když jsem předtím v konfig. viděl kolik tyhle věci stojej, tak na ně ani nepřišla řeč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Tak tak, když už novou Tour, tak vhodný je to jedině u nafty, jinak je to o ničem Diskuse je pokud vím o výbavě a ne o motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Já tam ke sport paketu mám graham a spolujezdec i řidič mají výškové nastavení. Ještě jsem objednal boční pytle a to jsem musel přiobjednat ty bederní opěrky, bez nich nejdou boční pytle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Tak to sedí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 (editace) tak už jsem byl rozhodnutý přidat si ten váš slavný sportovní paket ale poslední věta od prodejce mě zarazila: "K tomuto sportovnímu paketu se váže akorát jedno omezení a to je výběr barvy. Lze zvolit červenou corridu, černou metalízu a nebo stříbrnou metalízu. Původně objednaná Šedá Satin metalíza by k na vůz nešla." tohle sem fakt netušil- proto to taky bylo v konfiguratoru po navoleni me barvy neaktivni.... Editováno: 21. Říjen 2009, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 (editace) Rožere buď nakonec rád , chvílema mi příjde,že si všichni objednávaj úplně stejný auto-barva,výbava atd..... .Apoň budeš "originál". Tom Editováno: 21. Říjen 2009, autor: Tomíno S. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 (editace) Rožere buď nakonec rád ,chvílema mi příjde,že si všichni objednávám úplně stejný auta-barva,výbava atd..... .Apoň budeš "originál". Tom je to pravda...protoze skoro kazdy si dava sportpaket...tzn jen tri mozne barvy...z toho vetsina sahne po bezpriplatkove cervene....ale ty sedacky a kola sem chtel :-D jinak mi bylo vse šumák :-D si to dodelam sam :-D - protoze cervenou,stribrnou nesnasim a cernou taky zrovna nemusim :-D ....uz sem si predstavoval jak by ta seda satin vypadala nadherne s tim sportpaketem heeh :-) tak abych si zahojil zklamani tak si doobjednam aspon vyhrivani sedacek :-D Editováno: 21. Říjen 2009, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 (editace) Na jaře koupíš kola,apsoň budeš mít dvoje disky a sedačky seženeš taky bez vetších problémů,klíďo i RS. Editováno: 21. Říjen 2009, autor: Tomíno S. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 (editace) Na jaře koupíš kola,apsoň budeš mít dvoje disky a sedačky koupíš taky bez vetších problémů,klíďo i RS. RS uz je extrem...zase preci jenom nechci mit sportovni tuzing auto :-D...disky budou troje...pze budu mit i zimni od ŠkoFinu :-D Editováno: 21. Říjen 2009, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 O.k.,tak si můžeš nechat přední předělat do tvaru RS,sice to stojí nějakou káču,ale dá se taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 (editace) O.k.,tak si můžeš nechat přední předělat do tvaru RS,sice to stojí nějakou káču,ale dá se taky. ty ve sportpaketu nejsou RS, ne?? Ty by mi stacili...to je fuk uz to neresim.... volant se dyztak taky sezene:-D za "usetrene" penize si du pridelat dalsi vybavu Editováno: 21. Říjen 2009, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 muzu se zeptat, k cemu bude mit dvoje disky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 muzu se zeptat, k cemu bude mit dvoje disky? troje (měl na mysli asi to, abych nemusel sundávat pláště 2x ročně - tj. na léto litý, na zimu plecháče) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 no to právě ne, když říká, že na jaře koupíš litý... to je jedno. já myslim, že to barevný omezení je přinejmenším u některejch barev pěkně na prd. sám bych stejně volil corridu (to že nestojí 8900Kč už je jenom příjemnej bonus), ale proč není v nabídce pro sportpaket třeba antracit, bílá nebo tmavě modrá, to fakt nevim.. pochopil bych, že s dynamicem, cappuccinem nebo arcticem by to vypadalo třeba divně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 no to právě ne, když říká, že na jaře koupíš litý... to je jedno. já myslim, že to barevný omezení je přinejmenším u některejch barev pěkně na prd. sám bych stejně volil corridu (to že nestojí 8900Kč už je jenom příjemnej bonus), ale proč není v nabídce pro sportpaket třeba antracit, bílá nebo tmavě modrá, to fakt nevim.. pochopil bych, že s dynamicem, cappuccinem nebo arcticem by to vypadalo třeba divně. ja si myslim ze na cappucinu nebo ty my satin by to vypadalo zajimave a nevsedne a vubec bych se nebranil....dle meho nazoru je to kvuli lakovani tech spojleru a kridel....jinak to nedava smysl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Nevíte, zda nebudou náhodou dávat na Tourku někdy Rosso brunello nebo modrou aqua metlu?????Zrovna s tou modrou by to byl favorit na mé příští auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gilerakk Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Tak v patek si jedu taky pro TOURa. Vyrobili ho v patek a objednaval jsem ho na konci srpna, takze 8 tydnu jim to trvalo.. Ta linka na TOUR je prej nejpomalejsi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 (editace) Tak v patek si jedu taky pro TOURa. Vyrobili ho v patek a objednaval jsem ho na konci srpna, takze 8 tydnu jim to trvalo.. Ta linka na TOUR je prej nejpomalejsi.. závist :-) a gratuluju - a co to bdue TDI?Nějaká specialní výbavička? hele nejpomalejší je proto, že to tam jede pomalej takže oni to dělaj kvalitněji pže se u toho nestresujou že jim to ujede :smich: :smich: Editováno: 21. Říjen 2009, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masserr Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Nevíte, zda nebudou náhodou dávat na Tourku někdy Rosso brunello nebo modrou aqua metlu?????Zrovna s tou modrou by to byl favorit na mé příští auto Myslím že u O1 tour už se žádné větší změny (výbavy, barvy, motory...) nedají čekat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 No dají, hlavně výběhy Dneska sem si to prohlidl s jinejma zrcatkama, volantem a potahem Eminent - male zmeny, ale podle me vsechny k lepsimu. Hlavne ten volant a potahy, divim se, ze to tam neprdli hned po faceliftu OII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 No dají, hlavně výběhy Dneska sem si to prohlidl s jinejma zrcatkama, volantem a potahem Eminent - male zmeny, ale podle me vsechny k lepsimu. Hlavne ten volant a potahy, divim se, ze to tam neprdli hned po faceliftu OII. a ví někdo jak vypadají ty graham na obyč sedačkách??? Všude je jen Scale nebo Eminent.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 no já nevim, proč prodejci nevobjednávají ty nový. podle mě vypadají fakt vo hodně líp jak ten scale. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 no já nevim, proč prodejci nevobjednávají ty nový. podle mě vypadají fakt vo hodně líp jak ten scale. taky nechápu...kdyby ostatní byly za příplatek tak se není čemu divit (ikdyž u grahamu je podmínka bederek...) a co srovnání eminent x graham :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iceer750 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 no to právě ne, když říká, že na jaře koupíš litý... to je jedno. já myslim, že to barevný omezení je přinejmenším u některejch barev pěkně na prd. sám bych stejně volil corridu (to že nestojí 8900Kč už je jenom příjemnej bonus), ale proč není v nabídce pro sportpaket třeba antracit, bílá nebo tmavě modrá, to fakt nevim.. pochopil bych, že s dynamicem, cappuccinem nebo arcticem by to vypadalo třeba divně. Podle mě je sportpaket jen v barvách, ve kterejch se dělalo RS, takže jen červená, černá a stříbrná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.