omicron Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 Mam elektr. sedacky, a dost me mrzi, ze u nich neni vubec resen problem s uloznymi schrankami, proste je tam dodavatel Skody vubec nevymyslel. Prostoru pod nimi je dost, asi ne na klasicke O2 schranky, ale nechapu, ze to takto nedomysleli, a neudelali tam vubec zadne, i kdyby zmensene oproti standardnim sedackam...Nezna nekdo nejake reseni, schranky me docela chybeji ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diamant Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 Pod vodičove nedáš nič. Pod spolujazdcove som dal originálnu schránku, skrátil som ju však odrezaním zadnej časti. Tak mi tam vojde akurát reflexná vesta. Ale ani tak to nie je 100%-né riešenie, nakoľko sedadlo nesmie ísť do úplne spodnej polohy. Napokon odmontuj ten predný krycí plast a sedačku si posúvaj hore a dole a pochopíš, prečo tam schránku nedávajú. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
omicron Posted August 19, 2009 Author Share Posted August 19, 2009 Hmm, takze je to neresitelne, v kazdem pripade diky za inspiraci. Zda se me to,nebo ne, ale mam pocit, ze nejnizsi uroven u el. sedacek je stale vys, nez u standardnich neelektrickych ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woodbine Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 Nezdá, je to tak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts