Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

zdarec pod kapotou hned za baterkou mám nějakou krabičku jsou v ní tři relátka ale na co to je mě nikdo neřekl nevíte to někdo??kdyžtak jsou tady dvě přílohy tak na to kdyžtak mrknite díkec

post-37043-1252222361_thumb.jpg

post-37043-1252222443_thumb.jpg

Editováno: , autor: macaxr
Vloženo
Originál z výroby to není, takže ti to asi nikdo neřekne. Maximálně ten, kdo to tam dával.

no to je to ono je to z německa dotažený sem myslel že se s tím už někdo setkal někde

Vloženo (editace)

a co dodělávaná klima???

ta příruba na trubky od klimy vypadá divně, ty relátka by spínaly ventilátor dochlazování

nemáš náhodou ještě jeden ventilátor na chladiči, ale z venku??

Editováno: , autor: michaell
Vloženo (editace)

nezávislé topení dieselu, alarm, světla, audio, nestandardní oprava kabelového svazku, odpalovací zařízení pro rakety středního doletu..... Ve vnitř na palubce nějaká neorigo dodělávka není?

Editováno: , autor: Wittmann
Vloženo
a co dodělávaná klima???

ta příruba na trubky od klimy vypadá divně, ty relátka by spínaly ventilátor dochlazování

nemáš náhodou ještě jeden ventilátor na chladiči, ale z venku??

mám zvenku ještě jeden chladič ze předu já sem to odpojil aji z baterky protože je to na přímo na batrku do týhle krabičky a všechno šlo a po káblech jít zas rozmotávat celej svazek to se mě nechce ale tohle by mohlo být ale ono

Vloženo
vyhod to a mas po probleme :D ale nie ako tu uz niekto pisal chod po kabloch :)

víš co já nemám problém mě by to jen zajímalo protože nikdo to neví ale pořá mě svítí kontrolka motoru elektrika tak zkoušíme vše co se dá

Vloženo
no to je to ono je to z německa dotažený sem myslel že se s tím už někdo setkal někde

měl sme to z baterky odpojený a všechny jak má být tak je až na jednu kontrolku no :aggressive:

Vloženo

Jen taková drobnost pro tebe:

Škoda Fabia Combi Classic 1.4 16V 55kw

modelový rok 2001, výrobné číslo 172916

2x airbag, výrobný závod Mladá Boleslav

Zadaný VIN kód je platný!

Vloženo
Jen taková drobnost pro tebe:

Škoda Fabia Combi Classic 1.4 16V 55kw

modelový rok 2001, výrobné číslo 172916

2x airbag, výrobný závod Mladá Boleslav

Zadaný VIN kód je platný!

no to všechno sedí

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...