Září 12, 200916 r přijde mi to jako nesmysl....FII se dost dobře prodává , stejně tak i OII.....a YETI se začíná rozjíždět.....co to bude asi za paskvil...pokud nebude hodně dole s cenou tak dle mého nemá šanci na velký úspěch...
Září 12, 200916 r Autor Z článku jsem pochopil, že to bude nástupce Octavie Tour, která se prodávala víc než dobře.
Září 12, 200916 r a proč tedy píšou...větší než F ale menší než O? Trochu divné když O tour je normální O.....
Září 12, 200916 r Bůh ví co se chystá.Já už asi před rokem slyšel,že se chystá MPV,něco jako Galaxy atd,což bych si nechal líbit
Září 12, 200916 r .. mozno to postavia na podvozku rooma :-) predna naprava fabia zadna O tour : a bude to hatch : Cosby .. no to MPV by som tipol az ked vyzenu novy Sharan ... skor asik nie Upraveno Září 12, 200916 r od LUKY-007
Září 12, 200916 r Jak jsem již psal, když si vzpomeneš, že se psalo o five-door coupe, tak si to spoj do kupy a vznikne ti výsledný produkt.
Září 12, 200916 r Jak jsem již psal, když si vzpomeneš, že se psalo o five-door coupe, tak si to spoj do kupy a vznikne ti výsledný produkt. a myslíš že by to bylo za výhodnou - slušnou-nízkou cenu????
Září 12, 200916 r a proč tedy píšou...větší než F ale menší než O? Trochu divné když O tour je normální O..... Myslej menší než OII. O Tour je menší než OII
Září 12, 200916 r Myslim, že to nebude ani tak o velikosti, ale o ceně a tomu odpovídajícím provedení.
Září 13, 200916 r Bůh ví co se chystá.Já už asi před rokem slyšel,že se chystá MPV,něco jako Galaxy atd,což bych si nechal líbit Já myslím, že o autu velikosti Galaxy či Sharanu nikdo nemluvil. Má to být velikostně jako Touran. Ale MPV větší než Roomster je snad i potvrzené, ne?
Září 13, 200916 r Cože? Logan? To bych se šel oběsit... Chlapci budou zřejmě chtít udělat "nástupce" Fabie Sedan, a viděl bych tam podvozek z R se zkráceným rozvorem a nejradši s přední nápravou z PQ25, zadek Octavie (nevím, co by bylo lepší jestli 1. generace nebo 2. gen...) Použitím zkrácené plošiny R by mohli snížit náklady na vývoj... O MPV pro 7 lidí se už mluví dlouho, možná by mohl být na novém podvozku pro Sharan, protože ten současný je snad ještě starší jak OT Upraveno Září 13, 200916 r od NNN
Září 13, 200916 r Však jsem psal, že O Tour bude mít nástupce Podle mého se chtějí zaměřit hlavně na cenu. Zasadit ránu Loganu... Ceedu... F je pro někoho malá. OII zase velká a drahá. Nějaký střed by si zákazníky určitě našel. Jo a jméno POPULAR by bylo moc moc povedené :palec2:
Září 13, 200916 r jj. zasadit ranu ceedu ja by som bol za nazov Felicia .. zrejme nerealne .. ale bolo by to pekne :-))) len aby to nakoniec nebol nejaky Joyster . alebo iny ****STER Upraveno Září 13, 200916 r od LUKY-007
Září 13, 200916 r Z článku jsem pochopil, že to bude nástupce Octavie Tour, která se prodávala víc než dobře. To se dalo čekat, ta jejich "Trumf" akce mi přišla hnedle jako akce na vypráskání skladů a uvolnění místa pro něco jinýho... Uvidíme uvidíme, ale pokud to bude v podobné cenové relaci, mohlo by se to chytnout - je to cílovaný na tu samou odběratelskou skupinu co kupuje Tourky..
Září 13, 200916 r jj. zasadit ranu ceedu ja by som bol za nazov Felicia .. zrejme nerealne .. ale bolo by to pekne :-))) len aby to nakoniec nebol nejaky Joyster . alebo iny ****STER Škoda má v zásobě spoustu názvů pro auta, třeba Spartak, Favorit, 706 RTO
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.